Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσεχώς Opel Corsa S 1.4 με 150 ίππους

Ελλάδα 4:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσεχώς Opel Corsa S 1.4 με 150 ίππους

ΝΕΑ

Προσεχώς Opel Corsa S 1.4 με 150 ίππους

ΝΕΑ

Η Opel προσθέτει άλλο ένα μέλος στην οικογένεια του Corsa μια έκδοση με ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά. Το Corsa S με εμφάνιση OPC, ποντάρει σε εκείνους που θέλουν να δείχνουν πως έχουν ένα σπορ αυτοκίνητο χωρίς να εκταμιεύουν πολλά χρήματα και δίχως τους πολλούς ίππους της κορυφαίας σπορ έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Corsa S ξεχωρίζει εξωτερικά λόγω του spoiler στον εμπρός προφυλακτήρα, τις πλαϊνές ποδιές, τη νέα εμπρός μάσκα, τους νέους καθρέπτες τη χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης και την πίσω αεροτομή. Επίσης φορά LED φώτα ημέρας, τροχούς 17 ιντσών. Εντός, συναντάμε σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink, συμβατό με Apple CarPlay και Android. Τέλος μην ξεχάσουμε πως υπάρχει και η πατέντα της γερμανικής φίρμας, το γνωστό σε όλους μας Opel OnStar.

Opel-Corsa-S-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το επιθετικό αμάξωμα του Corsa S ζει και αναπνέει ο 1.4 βενζίνης, ο οποίος παράγει 150 ίππους και 22,5 kgm ροπής. Ότι χρειάζεσαι δηλαδή στην καθημερινή χρήση, χωρίς υπερβολές ή σπάταλη κατανάλωση. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 6 σχέσεων, ενώ σε επίπεδο επιδόσεων, τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 8,9 sec, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 200 km/h. Το περιμένουμε σε λίγους μήνες και στη χώρα μας…

Opel-Corsa-S-inter-tsiro-640