Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσεχώς, Apollo IE (vid)

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσεχώς, Apollo IE (vid)

ΝΕΑ

Προσεχώς, Apollo IE (vid)

ΝΕΑ

Η άσημη Apollo Automobil έχει teasάρει το επερχόμενο hypercar της με τον κωδικό IE, πριν από την επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου, σε λίγες ημέρες δηλαδή…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το αυτοκίνητο, που ονομαζόταν εξαρχής επίσημα Apollo Intensa Emozione, δοκιμάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο, αλλά αυτό το κλιπ 41 δευτερολέπτων προσφέρει το καλύτερο βλέμμα μας στο αυτοκίνητο μέχρι στιγμής κάτι σαν προεπισκόπηση δηλαδή των εξωτερικών και εσωτερικών σχεδίων του, καθώς επίσης και της εξάτμισης του υπέρ-κινητήρα.

Όπως και το περίφημο Gumpert Apollo, είναι αμέσως προφανές ότι το Intensa Emozione θα επικεντρωθεί στην απόδοση. Οι εξωτερικές λήψεις αποκαλύπτουν ριζοσπαστικά αεροδυναμικά στοιχεία, όπως πτερύγιο καρχαρία τύπου Le Mans, τεράστιο πίσω φτερό, αεραγωγό στην οροφή και απίστευτα επιθετική εμπρόσθια όψη.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, το κλιπ αποκαλύπτει ότι το hypercar θα έχει πόρτες gullwing και ένα διακόπτη Start/Stop στην οροφή, από μαχητικό αεροσκάφος. Ο Marino Franchitti απεικονίζεται επίσης πίσω από το τιμόνι του τελευταίου όπλου του Apollo. Σύμφωνα με αναφορές, το Apollo IE θα αποτελεί εξέλιξη του Arrow Concept και θα χρησιμοποιεί έναν κινητήρα V12.