Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσάρμοσε το δικό σου MINI… (vid)

Ελλάδα 19:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσάρμοσε το δικό σου MINI… (vid)

ΝΕΑ

Προσάρμοσε το δικό σου MINI… (vid)

ΝΕΑ

Η MINI προσπαθεί να πάει το personal customization ένα βήμα παρακάτω, μέσω μιας νέας υπηρεσίας που ονομάζεται Mini Yours Customized. Εν ολίγοις, η φίρμα θα αφήσει τους ιδιοκτήτες οχημάτων να δημιουργήσουν μια σειρά προσαρμόσιμων εξαρτημάτων τα οποία στη συνέχεια θα εκτυπωθούν 3D από την εταιρία στη Γερμανία και θα σταλούν είτε στους αντιπροσώπους για εγκατάσταση είτε απευθείας στους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η υπηρεσία διατίθεται τόσο για τα νέα μοντέλα της MINI όσο και για τα παλαιότερα μοντέλα, εφόσον διαθέτουν τα συγκεκριμένα εξαρτήματα ή είναι έτοιμα να τα δεχτούν. Η διαδικασία ξεκινά, όπως θα περιμένατε, με έναν διαμορφωτή online. Οι πελάτες φορτώνουν μια ιστοσελίδα και ανάλογα με το τμήμα που προσαρμόζεται, είναι διαθέσιμες διάφορες επιλογές στυλ όπως μοτίβα και ένθετα για να διαλέξουν. Οι διαθέσιμες επιλογές παρέχουν ένα σημαντικό εύρος προσαρμογής. Πέρα από αυτό, ωστόσο, οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν επίσης να εισάγουν προσαρμοσμένο κείμενο και ακόμη να έχουν το δικό τους χειρόγραφο αποτυπωμένο πάνω στα εξαρτήματα. Ναι, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ονομάσετε το αυτοκίνητό σας και η MINI θα δημιουργήσει κομμάτια με το όνομα που εμφανίζεται χρησιμοποιώντας κυριολεκτικά τα δικά σας λόγια.

Αυτή τη στιγμή, η προσαρμογή είναι διαθέσιμη για τέσσερα εξαρτήματα – εξωτερικές πλευρές, εσωτερική επένδυση επιβατών, πόμολα πόρτας LED και προβολείς πόρτας LED. Ναι, αυτό σημαίνει ότι εκτός από την εκτύπωση 3D, η MINI θα χρησιμοποιήσει επίσης χάραξη με λέιζερ για τα φωτιστικά των θυρών και για αυτοκίνητα με φωτισμό πόρτας, το προσαρμοσμένο κείμενο μπορεί να λάμψει στο έδαφος όταν ανοίγετε την πόρτα σας. Υπάρχουν σίγουρα όλα τα είδη δυνατοτήτων, η εταιρία όμως δεν θα επιτρέψει να χρησιμοποιηθούν ορισμένες λέξεις ή φράσεις…

Advertisement
Advertisement

Η υπηρεσία είναι επίσης επαναλαμβανόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε όσο περισσότερα προσαρμοσμένα κομμάτια θέλετε, όσο συχνά θέλετε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να κρατήσετε τα ειδικά αντικείμενα εάν αποφασίσετε να πουλήσετε το αυτοκίνητο. Απλά παραγγείλετε ένα νέο σύνολο πρόσθετων ή αφήστε τα εντελώς για να δημιουργήσετε τον νέο ιδιοκτήτη. Η MINI δεν έχει ανακοινώσει την τιμολόγηση της προσαρμοσμένης υπηρεσίας της, αλλά είναι διαθέσιμη τώρα σε επιλεγμένα μοντέλα.