Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα στοιχίζει το νέο VW T-Roc;

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα στοιχίζει το νέο VW T-Roc;

ΝΕΑ

Πόσο θα στοιχίζει το νέο VW T-Roc;

ΝΕΑ

Το νέο T-Roc είναι ο νέος εκπρόσωπος της VW στα μικρά-compact SUV και θα λανσαριστεί στη χώρα μας μέχρι τα τέλη του έτους. Ας δούμε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές του γερμανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement


Όπως τα Q2 και Golf, το T-Roc χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MQB του VW Group ενώ και οι κινητήρες προέρχονται από το Golf. Υπάρχουν έξι επιλογές κινητήρα, τρεις βενζίνες και τρεις diesel. Από 1.0 TSI με 115 ίππους και 1.5 με 150 ίππων μέχρι το 2.0 TSI των σχεδόν 200 ίππων.

Το 1.6 TDI αποδίδει 115 ίππους, ενώ το 2.0 TDI θα διαθέτει ισχύ 150 ή 200 ίππους ανάλογα με την έκδοση, με το τελευταίο να προσφέρεται αποκλειστικά με το κιβώτιο DSG και τετρακίνηση 4WD. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι προσθιοκίνητα, με εξαίρεση τα δίλιτρα με την κορυφαία απόδοση. Τα χειροκίνητα κιβώτια έξι σχέσων είναι στάνταρ, ενώ θα είναι διαθέσιμα προαιρετικά τα αυτόματα κιβώτια DSG με διπλό συμπλέκτη.

Το T-Roc έχει μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση από το μεγαλύτερο Tiguan, με οροφή σε στυλ coupe και μικρότερες διαστάσεις (είναι 252mm μικρότερο και 81mm χαμηλότερο). Το μπροστινό μέρος είναι εξοικειωμένο με την VW, με μια μεγάλη μάσκα που κυριαρχείται από ένα τεράστιο σήμα. Οι λεπτοί προβολείς είναι τάση και στο Tiguan, αν και τα ξεχωριστά φώτα ημέρας LED είναι ένα νέο χαρακτηριστικό.

Advertisement
Advertisement

Οι τιμές του μοντέλου στη Γερμανία ξεκινούν από τα 20.390 ευρώ, όπου διατίθεται σε 3 επίπεδα εξοπλισμού. Το λανσάρισμα του μοντέλου στην Ελλάδα αναμένεται μέχρι τα τέλη του έτους. Τις επόμενες ημέρες το Newsauto θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του T-Roc. Μείνετε συντονισμένοι.