Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;

Ελλάδα 19:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;

ΝΕΑ

Πώς θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;

ΝΕΑ

Η Giulietta υπάρχει στη γκάμα της Alfa Romeo από τα τέλη του 2009 και πλέον εν όψει της αντικατάστασής της, σας παρουσιάζουμε μια νέα ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα για το πως μπορεί να είναι ο διάδοχός της.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

H νέα Giulietta αναμένεται να παρουσιαστεί το 2018 και πιθανότατα θα χτιστεί πάνω σε μια μικρότερη εκδοχή της πισωκίνητης πλατφόρμας της Alfa Romeo Giulia. Αισθητικά, με βάση και τη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε, η επόμενη μικρομεσαία Alfa Romeo θα βασιστεί πάνω στη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της ιταλικής μάρκας, αποκτώντας ένα πιο δυναμικό design από την τωρινή.

Tο εάν αυτό το σχέδιο ανταποκριθεί και στην πραγματικότητα θα το γνωρίζουμε μέσα στα επόμενα χρόνια. Πάντως, δεν αποκλείεται τελικά η Giulietta να μείνει και χωρίς αντικαταστάτη, αφού η Alfa Romeo ενδέχεται να στραφεί αποκλειστικά και μόνο στις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως το μοντέλο αποκτήσει και μια κορυφαία έκδοση, στα πρότυπα της νέας Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio των 510 ίππων. Τέλος, σημειώνουμε ότι η νέα γενιά του μικρομεσαίου μοντέλου θα αποκτήσει και Sportwagon έκδοση, με στόχο να προσεγγίσει αγοραστές που αναζητούν την οδηγική απόλαυση και ταυτόχρονα στοιχεία πρακτικότητας.