Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O James Bond ήταν σημαντικότερος από τη Vantage

Ελλάδα 18:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O James Bond ήταν σημαντικότερος από τη Vantage

ΝΕΑ

O James Bond ήταν σημαντικότερος από τη Vantage

ΝΕΑ

Μία λεπτομέρεια που δείχνει πόσο σημαντική είναι για την Aston Martin η σειρά ταινιών του James Bond, αποκάλυψε ο επικεφαλής σχεδιαστής της εμβληματικής μάρκας, Marek Reichman!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

H ολοκαίνουρια Vantage των 510 ίππων που αποκαλύφθηκε πριν από λίγα 24ωρα, ίσως για πολλούς να αποτελεί… εξέλιξη της DB10 που συμπρωταγωνιστούσε το 2015 με τον Πράκτορα 007 στην ταινία Spectre.

Όμως ο Reichman έβαλε μία χρονική σειρά… έκπληξη σε ότι αφορά στην ολοκλήρωση των μοντέλων της βρετανικής μάρκας. Αποκάλυψε πως η Vantage που παρουσιάστηκε επίσημα ήταν έτοιμη από το 2014! Τι σημαίνει αυτό; Πως όχι απλά δεν «έκλεψε» σχεδιαστικό DNA από το εντυπωσιακό μοντέλο με το οποίο ο Daniel Craig έκανε καταδιώξεις στους δρόμους της Ρώμης αλλά αντίθετα, από τη Vantage προέκυψε η DB10.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο Reichman έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σε συνέντευξή του στο «This Is Money», αφού σύμφωνα με τον Βρετανό, ο σκηνοθέτης της ταινίας Sam Mendes και η διευθύντρια παραγωγής, Barbara Broccoli, επισκέφτηκαν το στούντιο σχεδιασμού της Aston Martin ώστε να επιλέξουν το μοντέλο της που θα οδηγούσε ο Bond στην εν λόγω ταινία.

Η DB11 ήταν προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί μερικούς μήνες μετά αλλά οι Mendes και Broccoli έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα σχέδια της νέας Vantage. Έτσι, ζήτησαν από τον Reichman και την ομάδα τους να σχεδιάσουν κάτι που να βασίζεται σε αυτά. Κι έτσι προέκυψε η DB10 που παράχθηκε σε 10 μονάδες για τις ανάγκες των γυρισμάτων και της προώθησης της ταινίας.

Advertisement

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την ολοκαίνουρια Vantage, πατώντας εδώ.