Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Jeep Wrangler στην Ευρώπη

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Jeep Wrangler στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Το νέο Jeep Wrangler στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Στο Σαλόνι της Γενεύης η Jeep παρουσίασε το νέο Wrangler που θα διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η διάθεση του νέου Jeep αναμένεται να ξεκινήσει στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Η ανανεωμένη εμφάνιση του μοντέλου χαρακτηρίζεται μεταξύ άλλων από τα φώτα LED στο κλασικό πάντα στρογγυλό σχήμα, τις ανασχεδιασμένες χαρακτηριστικές γρύλιες αλλά και τις μεγαλύτερες γυάλινες επιφάνειες που βοηθούν στην βελτίωση της περιφερειακής ορατότητας.

Jeep-Wrangler-Euro-Spec-87654567654harpi530

Θα διατίθεται με τρεις διαφορετικούς τύπους οροφής μεταξύ των οποίων η μαλακή Sunrider, η χωρισμένη σε τρία τμήματα Freedom Top, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η έκδοση με σκληρή οροφή που θα είναι κατασκευασμένη από ελαφρύτερο υλικό και θα είναι ευκολότερη στην τοποθέτηση.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση θα διαθέτει μάλιστα για πρώτη φορά και δυνατότητα επιλογής ηλεκτρικά αναδιπλούμενης μαλακής οροφής.

Τα ευρωπαϊκά μοντέλα θα διατίθενται στις εκδόσεις Sport, Sahara και Rubicon, με δίθυρο ή τετράθυρο αμάξωμα. Οι εκδόσεις Sport και Rubicon θα είναι εξοπλισμένες με το νέο άξονα Dana και το σύστημα τετρακίνησης Command-Trac με δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων. Η πιο σκληροπυρηνική εκτός δρόμου έκδοση Rubicon θα έχει τον άξονα Dana 44, ηλεκτρικό κλέιδωμα των διαφορικών και την τετρακίνηση Rock-Trac με ακόμα πιο κοντές σχέσεις υποπολλαπλασιασμού.

Jeep-Wrangler-Euro-Spec-87654567654harpi640_1

Advertisement

Στο εσωτερικό είναι σαφής η ποιοτική αναβάθμιση κατασκευής και υλικών ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει και όλα τα τεχνολογικά στοιχεία ασφάλειας και συνδεσιμότητας που πλέον συνοδεύουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα.

Η Jeep δεν έχει κάνει σαφείς τις τεχνικές προδιαγραφές των ευρωπαϊκών μοντέλων όμως στην Αμερική το Wrangler θα προσφέρεται με τρεις κινητήρες. Τον 3λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα EcoDiesel με 260 ίππους, έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 270 ίππων και έναν 3.6 V6 κινητήρα βενζίνης με 285 ίππους.

Advertisement

Jeep-Wrangler-Euro-Spec-87654567654harpi640