Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες McLaren MSO R Coupe & Spider

Ελλάδα 11:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες McLaren MSO R Coupe & Spider

ΝΕΑ

Νέες McLaren MSO R Coupe & Spider

ΝΕΑ

Το να είσαι καλός πελάτης της McLaren έχει και τα ανάλογα οφέλη. Ο βρετανός κατασκευαστής παρουσίασε δύο μοναδικές εκδόσεις, τις MSO R Coupe και Spider, οι οποίες θα έχουν αποκλειστικά τον ίδιο κάτοχο.

Advertisement
Advertisement

Tου ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Υπό τις οδηγίες του τμήματος McLaren Special Operations (MSO), τα δύο μοντέλα διαθέτουν νέο αεροδυναμικό body-kit , στο οποίο κυριαρχεί η μεγάλων διαστάσεων διπλή πίσω αεροτομή, ενώ το πακέτο Visual Carbon Fiber (VCF) περιλαμβάνει καπό, εισαγωγή αέρα στην οροφή, και καλύμματα των καθρεφτών κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.  Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα ντυμένα από alcantara καθίσματα, τo ανά τμήματα carbon τιμόνι και τα λογότυπα MSO R.

Advertisement
Advertisement

Τόσο η McLaren MSO R Coupe, όσο και η αντίστοιχη Spider φορούν τον twin-turbo V8 κινητήρα των 3,8 λίτρων, με τον κωδικό M838TL, ο οποίος έχει δεχθεί τις απαραίτητες «περιποιήσεις» με αποτέλεσμα η ισχύς να έχει αυξηθεί κατά 13 ίππους, φτάνοντας συνολικά τους 688, ενώ η ροπή πλέον έχει ανέβει στα 71,3 kgm. Επίσης και το σύστημα εξαγωγής έχει δεχθεί τροποποιηθεί, με την εξάτμιση να είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο.