Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία παραμορφωμένη BMW M3 E46

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία παραμορφωμένη BMW M3 E46

ΝΕΑ

Μία παραμορφωμένη BMW M3 E46

ΝΕΑ

Είναι γνωστό ότι η BMW M3 (Ε46) αποτέλεσε για μία ολόκληρη γενιά οδηγών ένα μοντέλο σημείο αναφοράς. Με τα χαρακτηριστικά της φουσκώματα στο καπό και στα φτερά, ήταν ευδιάκριτη ακόμα και στον αδαή. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται το παρελθόν, παραμορφώνοντας την εικόνα του γερμανικού μοντέλου, όπως η αμερικάνικη εταιρεία Pandem.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι κάτι περισσότερο από εμφανές, η βαμμένη με κίτρινη ζελατίνα M3 διαθέτει ένα widebody kit της Pandem, το οποίο αποτελείται από εμπρός splitter, «φουσκωμένα» φτερά που πιάνουν με πριτσίνια στο αμάξωμα, μεγάλη πίσω αεροτομή και ελαφρώς διαφορετικό προφυλακτήρα. Φυσικά, το kit ολοκληρώνουν οι μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος της CCV Classics, με το φαρδύ χείλος και οι όποιες μηχανικές βελτιώσεις φορά το συγκεκριμένο όχημα. Φυσικά, υπάρχει εκτενής χρήση του carbon, σε καπό και αεραγωγούς, ενώ δεν λείπουν και τα custom φωτιστικά σώματα.

widebody-bmw-m3-pandem-rocketbunny (2)-chariatis-530

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, κάτω από το καπό υπάρχει ένας εξελιγμένος κινητήρας S54B32, με νέα χαρτογράφηση ECU, σύστημα εισαγωγής καθώς και χειροποίητη εξάτμιση, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί η αύξηση της ισχύος και ροπής.

Advertisement

widebody-bmw-m3-pandem-rocketbunny (1)-chariatis-640