Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Performante Spyder

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lamborghini Huracan Performante Spyder

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Performante Spyder

ΝΕΑ

Πριν από ένα χρόνο, η Lamborghini παρουσίασε τη hardcore Huracan Performante. Τώρα, η πιο προσανατολισμένη στον οδηγό εκδοχή της Huracan υιοθετεί και μια ανοιχτή κορυφαία σοφιστικέ έκδοση, η οποία αναμφίβολα θα γυρίσει κάθε κεφάλι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η νέα Huracan Performance Spyder διαθέτει μια μαλακή οροφή που απαιτεί 17 sec για να ανοίξει ή να κλείσει και προπαντός να μην υπονομεύσει την ενεργή αεροδυναμική ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva). Ο ατμοσφαιρικός V10 5,2 λίτρων αποδίδει εξίσου μεγάλη ισχύ, η οποία είναι 640 ίπποι και ροπή 600 Nm, δηλαδή 30 ίπποι και 40 Nm περισσότερα από την LP610-4 Spyder που αντικαθιστά, από τον οποία είναι επίσης 35 kg ελαφρύτερη.

Lamborghini-huracan-performante-spyder-inter-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Το 0-100 km/h απαιτεί μόλις 3,1 sec, τουτέστιν 0,2 sec επιπλέον από τη Huracan Performante Coupe. Η τελική ταχύτητα είναι ταυτόσημη, στα 325 km/h. Όπως και η Performante Coupe, η νέα Spyder έχει ενισχυμένη ανάρτηση, πιο ευέλικτο σύστημα διεύθυνσης, αναβαθμισμένο ESC, μόνιμο σύστημα τετρακίνησης, ενεργή αεροδυναμική ALA και αναθεωρημένο ANIMA. Το πρόγραμμα λειτουργίας οδήγησης προσφέρει τρεις ρυθμίσεις, Strada, Sport και Corsa, με το καθένα να προσαρμόζεται κατάλληλα παράλληλα με τη ρύθμιση των δυναμικών συστημάτων.

Οι ενθουσιώδεις μπορούν ήδη να παραγγείλουν τη νέα Lamborghini Huracan Performante Spyder σε διάφορες αγορές παγκοσμίως, αλλά θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι για να την παραλάβουν. Οι τιμές ξεκινούν από τα 219,585 στην Ευρώπη, εξαιρουμένων των τοπικών φόρων.

Lamborghini-huracan-performante-spyder-tsiro-640