Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κινέζικος κλώνος BMW Isetta

Ελλάδα 17:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κινέζικος κλώνος BMW Isetta

ΝΕΑ

Κινέζικος κλώνος BMW Isetta

ΝΕΑ

Για να δικαιωθεί το κλισέ που θέλει τους Κινέζους να μην κάνουν τίποτα άλλο παρά μόνο αντιγραφές, η Eagle κατασκευάζει ένα αυτοκίνητο που παραπέμπει στη BMW Isetta και προφανώς είναι περήφανη γι’ αυτό. Το Eagle EG6330K, είναι ένα τετράθυρο κακέκτυπο της θρυλικής Isetta.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Κοιτώντας το από κάθε γωνία, το Κινέζικο μικρό αυτοκινητάκι παραπέμπει απευθείας στο διάσημο μικρό της BMW που έκανε ντεμπούτο το 1953. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με προσαρμογή, μια και σε αντίθεση με το original, το μοντέλο της Κινέζικης Eagle δεν ανοίγει από εμπρός για την επιβίβαση.

Eagle-BMW-Isetta-boi-530

Το Eagle EG6330K είναι 5θυρο. Οι δημιουργοί του παραδέχονται την αντιγραφή και προβάλλουν τα σημεία στα οποία οι ομοιότητες είναι μεγάλες. Ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ φροντίζει για την κίνηση του Κινέζικου μοντέλου, με απόδοση κάτι παραπάνω από 5 ίππους. Η αυτονομία του είναι κοντά στα 120 χιλιόμετρα και η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει είναι τα 60 χλμ./ώρα. Φυσικά σκοπός της Eagle είναι να προσεγγίσει το νεανικό κοινό που θέλει κάτι φτηνό για τις μετακινήσεις του στις μεγαλουπόλεις αλλά ακόμα τιμή δεν έχει ανακοινώσει.

Advertisement

Eagle-BMW-Isetta-boi-640