Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και plug-in το νέο Jeep Wrangler;

Ελλάδα 7:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και plug-in το νέο Jeep Wrangler;

ΝΕΑ

Και plug-in το νέο Jeep Wrangler;

ΝΕΑ

Μετά την αποκάλυψη του νέου Jeep Wrangler MY 2018 στο LA Auto Show πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ο επικεφαλής της Jeep, Mike Manley, επιβεβαίωσε ότι το νέο Wrangler θα προσφερθεί παράλληλα με την υπόλοιπη γκάμα και με ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, το 2020.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Δυστυχώς, η αυτοκινητοβιομηχανία δεν κατάφερε να παράσχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο, συμπεριλαμβανομένων τυχόν αριθμών οικονομίας καυσίμου. Δεν γνωρίζουμε καν εάν το μοντέλο θα ξεκινήσει να εξελίσσεται το 2020 ή αν θα κυκλοφορήσει στους δρόμους την ίδια χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Εάν είχαμε τη δυνατότητα μια εικασίας, θα είχαμε την τάση να πούμε ότι το υβριδικό σύστημα του Wrangler πιθανότατα θα μοιράζεται εξαρτήματα με το μόνο άλλο υβριδικό plug-in του ομίλου Fiat Chrysler, μια οικονομικά αποδοτική παραλλαγή του Chrysler Pacifica. Το εν λόγω όχημα, διαθέτει μπαταρία 16 kWh και έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

2020-Jeep-Wrangler-plug-in-tsiro-640

Πέρα από την υβριδική ρύθμιση, ένας άλλος επικείμενος κινητήρας για το Wrangler τελευταίας γενιάς θα είναι ο diesel V6 3,0 λίτρων. Θα επιτρέψει με τη σειρά του, μια λογική αναλογικά κατανάλωση καυσίμου, Να σημειώσουμε εδώ πως η συγκεκριμένη έκδοση αναμένεται να λανσαριστεί λίγο μετά την πώληση των δίλιτρων turbo και 3,6 V6 εκδόσεων, οι οποίες θα προηγηθούν χρονικά και θα συνοδεύσουν το λανσάρισμα του νέου Jeep.