Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep Grand Cherokee S: Με άγριες διαθέσεις

Ελλάδα 22:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Grand Cherokee S: Με άγριες διαθέσεις

ΝΕΑ

Jeep Grand Cherokee S: Με άγριες διαθέσεις

ΝΕΑ

Η Jeep, θέλοντας να ενισχύσει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες για την εταιρεία, λανσάρει μία νέα έκδοση του νέου Grand Cherokee, η οποία είναι προσανατολισμένη κυρίως για ασφάλτινες διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση «S» της ναυαρχίδας της Jeep, ξεχωρίζει από την απόχρωση «Low Gloss Granite Crystal», με την οποία βάφονται οι γρίλιες της μάσκας, οι τροχοί των 20 ιντσών, τα πλευρικά μαρσπιέ και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Φυσικά, δεν λείπει η βαμμένη σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα μάσκα, όπως και οι διπλές εξατμίσεις.

Switzerland, Grisons, Upper Engadin, Majola Pass near St. Moritz

Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί και στο εσωτερικό του Grand Cherokee S, σε ξύλινες επενδύσεις και στα δερμάτινα Nappa σπορ καθίσματα. Επίσης ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πανοραμική οροφή, ηχοσύστημα της Alpine με ισχύ 506 Watts, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής 8,4 ιντσών, συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και Android Autο, θερμαινόμενα/αεριζόμενα καθίσματα, διζωνικό κλιματισμός και ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 7 ιντσών.

Advertisement

Στη γκάμα των κινητήρων του Grand Cherokee S περιλαμβάνονται δύο βενζινοκίνητα σύνολα, 3,6 και 5,7 λίτρων με απόδοση 290 και 357 PS, όπως και ένας πετρελαίου Multijet II 3,0 λίτρων με ισχύ 253 PS. Και οι τρεις συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ φυσικά δεν λείπει το στάνταρ σύστημα τετρακίνησης Quadra-Drive II και το σύστημα διαχείρισης της πρόσφυσης Selec-Terrain.