Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το νέο Renault Megane RS!

Ελλάδα 11:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ιδού το νέο Renault Megane RS!

ΝΕΑ

Ιδού το νέο Renault Megane RS!

ΝΕΑ

Όλο και πιο κοντά πλησιάζουμε στο νέο “όπλο” με το όνομα Megane RS της Renault. Στο τέλος, δηλαδή εκεί στο Σεπτέμβρη θα νιώθουμε πως τα ξέρουμε ήδη όλα για το νέο hot hatch γαλλικό μοντέλο, προτού φύγει το κάλυμμα από πάνω του στα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Είναι ήδη γνωστό θα εφοδιάζεται με σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης, 4CONTROL, το πρώτο μοντέλο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Το σύστημα προσφέρει στο σπορ αυτοκίνητο πολύ καλύτερη οδική συμπεριφορά, με τους πίσω τροχούς να ενεργοποιούνται μέσω ενός ηλεκτρομαγνητικού ενεργοποιητή ο οποίος είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα.

Το Mégane RS θα διατίθεται με δύο επιλογές σε ότι αφορά στο στήσιμο, το Sport, το οποίο συνδυάζει υψηλή απόδοση και οδηγική άνεση στην καθημερινή χρήση, αλλά και το Cup για την ανάλογη εμπειρία στην πίστα. Ψυχή του αυτοκινήτου θα αποτελέσει ο νέος 1.8 turbo βενζινοκινητήρας με τις ευλογίες του Alpine A110, η ισχύς του οποίου θα ξεπερνά ελαφρώς τους 300 ίππους. Θα προσφέρεται τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο EDC κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Τώρα τα ξέρετε όλα, δεν μένει παρά να φύγει η… κουρτίνα το φθινόπωρο…

Advertisement
Advertisement

Renault-Megane-RS-tsiro-640Renault-Megane-RS-cover-tsiro-640