Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Yamaha παρουσίασε pick-up! (+vid)

Ελλάδα 21:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Yamaha παρουσίασε pick-up! (+vid)

ΝΕΑ

Η Yamaha παρουσίασε pick-up! (+vid)

ΝΕΑ

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο η Yamaha κάνει την έκπληξη παρουσιάζοντας ένα νέο πρωτότυπο pick-up μοντέλο, με πολύ ιδιαίτερη σχεδίαση και καινοτόμα διάταξη καθισμάτων στο εσωτερικό. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα δημιουργία της Yamaha ονομάζεται «Cross Hub Concept» και έχει μήκος 4,49 μέτρων, αυξημένο πλάτος 1,96 μέτρων και ύψος 1,75 μέτρων, σε ένα αμάξωμα με πολλές γωνίες και ακμές, ιδιαίτερο εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και καρότσα στο πίσω μέρος με χαμηλά τοποθετημένο δάπεδο, στο οποίο μπορούν να μεταφερθούν δύο μοτοσικλέτες.

Στα χαρακτηριστικά του πρωτότυπου διακρίνεται και το εσωτερικό με την ιδιαίτερη διάταξη των 4 θέσεών του, αφού ο οδηγός κάθεται σε ένα κεντρικά τοποθετημένο κάθισμα έχοντας στις δύο πλευρές του άλλα δύο καθίσματα, καθώς και ένα ακόμα κάθισμα ακριβώς από πίσω του. Η διάταξη των εμπρόσθιων καθισμάτων παραπέμπει φυσικά σε αυτή των καθισμάτων της θρυλικής McLaren F1.

Για τα τεχνικά και μηχανικά στοιχεία του Cross Hub η Yamaha δεν έχει ακόμα ανακοινώσει κάτι, όπως επίσης δεν έχει δηλώσει και εάν υπάρχει πρόθεση για πέρασμα στην παραγωγή του πρωτότυπου.

Advertisement
Advertisement

Θα πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι η παρουσίαση του Cross Hub είναι η 3η τα τελευταία 5 χρόνια πρωτότυπου τετράτροχου οχήματος από την εταιρεία, με τα δύο προηγούμενα (Motiv 2013 και Sports Ride 2015) να μην έχουν ακόμη οδηγηθεί στην παραγωγή.

2017-yamaha-cross-hub-concept2 640

2017-yamaha-cross-hub-concept 640

Advertisement