Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Subaru αποχαιρετά το WRX STI

Ελλάδα 12:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Subaru αποχαιρετά το WRX STI

ΝΕΑ

Η Subaru αποχαιρετά το WRX STI

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει, αποκλειστικά στην αγορά της Μεγ. Βρετανίας, μία ειδική έκδοση του αγαπημένου μας Subaru WRX STI, με τον κωδικό Final Edition. Με την κίνηση αυτή η φίρμα ρίχνει την αυλαία στην συγκεκριμένη γενιά του σπορ προδιαγραφών σεντάν μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Οι σημαντικότερες αλλαγές της έκδοσης Final Edition σε σχέση με το «απλό» μοντέλο εντοπίζονται στο αναβαθμισμένο σύστημα της μονάδας διαχείρισης του κεντρικού ελεγχόμενου διαφορικού (DCCD), η οποία ρυθμίζει ηλεκτρονικά τον πολύδισκο συμπλέκτη και το μηχανικό κλείδωμα του διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, καθώς και στους νέους μεγαλύτερους δίσκους φρένων της Brembo με τις κίτρινες δαγκάνες, τοποθετημένες σε ζάντες 19 ιντσών.

subaru-chariatis-530

Σε ότι αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό, το WRX STI Final Edition διαθέτει επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα προκειμένου να δείχνει πιο επιθετικός, ενώ η μαύρου χρώματος κάτω γρίλια ίδια νέο γεωμετρικό σχήμα. Η Subaru έχει επίσης τοποθετήσει μία νέας σχεδίασης πίσω αεροτομή, ενώ το λογότυπο «Final Edition» είναι τοποθετημένο στα πλαϊνά των θυρών, δίνοντας το δικό του στίγμα.

Advertisement

subaru-chariatis-640 a

Στα εκ των έσω, ο πίνακας οργάνων διαθέτει μαύρες gloss επιφάνειες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στον επιλογέα, στο τιμόνι και στις πλαϊνές επενδύσεις, ενώ δεν λείπουν οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας. Τέλος, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, οθόνη αφής 5,9 ιντσών καθώς και πίσω κάμερα οπισθοπορείας.

Advertisement

subaru-chariatis-640 b

Οι παραγγελίες για τα μόλις 150 μοντέλα της έκδοσης Final Edition έχουν ήδη ξεκινήσει με την τιμή να ανέρχεται στα 38.700 ευρώ.