Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η MSO αναβαθμίζει την McLaren 570

Ελλάδα 0:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η MSO αναβαθμίζει την McLaren 570

ΝΕΑ

Η MSO αναβαθμίζει την McLaren 570

ΝΕΑ

Το ειδικό τμήμα McLaren Special Operations παρουσίασε μια σειρά εξαρτημάτων αναβάθμισης για τις εκδόσεις της McLaren 570 με κύριο στοιχείο μια εξάτμιση από τιτάνιο.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι ιδιοκτήτες των εκδόσεων 570S Coupe, 570GT και 570S Spider μπορούν να προσθέσουν περισσότερη ένταση στο ήχο των αυτοκινήτων τους με τη νέα εξάτμιση από τιτάνιο που εξέλιξε η MSO. Η νέα εξάτμιση είναι 5 κιλά ελαφρύτερη από την εργοστασιακή και παράγει ισχυρότερο κατά 5 dB ήχο. Το κόστος της ανέρχεται σε 4.750 λίρες Αγγλίας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν εάν επιθυμούν τις απολήξεις σε μαύρη απόχρωση Nano Black. Αργότερα μέσα στην χρονιά η συγκεκριμένη εξάτμιση θα είναι διαθέσιμη και για τα υπάρχοντα μοντέλα της Sport σειράς της McLaren και όχι μόνο για τα νέα.

Για ένα πιο έντονο αισθητικό αποτέλεσμα η MSO ανέπτυξε και ένα αισθητικό κιτ το οποίο περιλαμβάνει αεροδυναμικά στοιχεία σε γκρι απόχρωση Dark Palladium στο χείλος του εμπρός προφυλακτήρα, στις πλαϊνές ποδιές, στις εισαγωγές αέρα, στο διαχύτη και τον πίσω προφυλακτήρα. Τέλος η MSO προσφέρει τη δυνατότητα βαφής των κλειδιών των αυτοκινήτων σε μαύρο ή στο χαρακτηριστικό πορτοκαλί της McLaren.

2018-mclaren-570s-spider-review587876354harpi640

Advertisement
Advertisement