Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Land Rover θα έχει τη δική της I-Pace

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Land Rover θα έχει τη δική της I-Pace

ΝΕΑ

Η Land Rover θα έχει τη δική της I-Pace

ΝΕΑ

H δημιουργία «συγγενικών» μοντέλων για κάθε brand ενός ομίλου είναι σύνηθες φαινόμενο και εύλογο δεδομένου πως η αξιοποίηση υπάρχουσας τεχνολογίας μειώνει σημαντικά τα κόστη. Και αυτή την τακτική σκοπεύει να αξιοποιήσει η Jaguar Land Rover.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως ίσως γνωρίζετε, μετά το καλοκαίρι θα πατήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους η I-Pace, το ηλεκτρικό SUV της Jaguar. Αυτό που ίσως φανταζόσασταν, είναι πως ένα ανάλογο μοντέλο θα δούμε και από τη Land Rover.

Αυτό επιβεβαίωσε ο διευθυντής σχεδιασμού της μάρκας, Gerry McGovern, μιλώντας σε ΜΜΕ της Αυστραλίας και συγκεκριμένα στο drive.com.au. Μεταξύ άλλων, είπε: «Θα αγκαλιάσουμε την ηλεκτροκίνηση, είναι προτεραιότητα, έρχεται. Όμως θέλουμε να διατηρήσουμε την ουσία της μάρκας».

Advertisement
Advertisement

Ο 61χρονος Βρετανός, δεν έδωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμα ενός τέτοιου μοντέλου. Όμως μιλώντας για… ουσία, ξεκαθάρισε πως εφόσον θα έχει το σήμα της Land Rover, αυτό το μοντέλο θα πρέπει να έχει και εκτός δρόμου δυνατότητες. Ένα βασικό δηλαδή στοιχείο που θα το διαφοροποιήσει από την I-Pace.