Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

HR-V Black Edition από τη Honda

Ελλάδα 20:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

HR-V Black Edition από τη Honda

ΝΕΑ

HR-V Black Edition από τη Honda

ΝΕΑ

Η νέα ειδική Black Edition έκδοση του HR-V είναι γεγονός από τη Honda. Η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε ένα νέο μέλος της σειράς του δημοφιλούς οχήματος ελεύθερου χρόνου, το οποίο ευθυγραμμίζεται μαζί με την αντίστοιχη έκδοση του μεγαλύτερου CR-V Black Edition.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το HR-V Black Edition υιοθετεί ένα σκούρο μακιγιάζ, βασισμένο σε κάποια νέα στοιχεία εξωτερικά βαμμένα όλα σε μαύρη απόχρωση, όπως είναι οι πλαϊνές ποδιές, η μπροστινή μάσκα τα καπάκια των καθρεπτών, καθώς και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Ειδική έκδοση δερμάτινης ταπετσαρίας βρίσκεται στην καμπίνα, παράλληλα με μοναδική επένδυση στο πάτωμα.

Οι εκδόσεις του “κακού” Honda ξεκινούν από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων που συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Το ίδιο αυτοκίνητο προσφέρεται με κιβώτιο ταχυτήτων CVT, ενώ θα διατίθεται και στο diesel.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με τη νέα έκδοση HR-V Black Edition, η Honda αποφάσισε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μεγαλύτερης έκδοσης CR-V Black Edition, μετά την κυκλοφορία της πέρυσι. Έρχεται με παρόμοιες αναθεωρήσεις, με μαύρο εξωτερικό στυλ και σκούρες επενδύσεις στην καμπίνα. Το CR-V Black Edition διατίθεται με σύστημα τετρακίνησης, καθώς και με επιλογή βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων στα 1,6 και 2,0 λίτρα, μαζί με χειροκίνητες και αυτόματες επιλογές στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Honda-H-RV-Black-Edition-tsiro-640Honda-H-RV-Black-Edition-wheels-tsiro-640