Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda N-Box: Το έσκασε από cartoon…

Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda N-Box: Το έσκασε από cartoon…

ΝΕΑ

Honda N-Box: Το έσκασε από cartoon…

ΝΕΑ

Το ομολογουμένως φουτουριστικό και ιδιότυπο σε σχεδίαση N-Box της Honda, διαθέτει μια νέα μπροστινή πρόσοψη με αναθεωρημένη μάσκα που πλαισιώνεται από προβολείς LED. Φυσικά, το καθοριστικό χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι το κομψό στυλ του, το οποίο βοηθά στη δημιουργία μιας σχετικά ευρύχωρης καμπίνας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Μιλώντας για το εσωτερικό, διαθέτει ένα τιμόνι με τρεις ακτίνες, αλλά και μια οθόνη πολλαπλών πληροφοριών στο ταμπλό οργάνων. Μια ποικιλία επιλογών θα είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων της πλοήγησης GPS και των καθισμάτων Aller Clean, τα οποία διαθέτουν μια αναπαυτική ταπετσαρία.

Η ισχύς παρέχεται από ένα νέο κινητήρα 660 cc που παράγει 58 PS και 65 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) το οποίο μπορεί να συνοδευτεί με ένα προαιρετικό σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς. Οι πελάτες που αναζητούν κάτι πιο ισχυρό μπορούν να επιλέξουν τις υψηλότερες επιλογές με έναν κινητήρα turbo.

Advertisement
Advertisement

Παρά το γνωστό στυλ, το N-Box πατά σε μια νέα πλατφόρμα και είναι χτισμένο χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνική σύνδεσης. Αυτό βοηθά στην αύξηση της ακαμψίας μειώνοντας ταυτόχρονα το βάρος του μοντέλου κατά περίπου 80 kg. Tο N-Box είναι ένα από τα πρώτα μικρά αυτοκίνητα της Honda που θα εξοπλιστεί με συστήματα υποστήριξης και ασφάλειας.