Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Honda Civic Type R της OneRepublic

Ελλάδα 5:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Honda Civic Type R της OneRepublic

ΝΕΑ

Το Honda Civic Type R της OneRepublic

ΝΕΑ

Το Civic, το διάσημο μικρομεσαίο Honda, στα πλαίσια πάντα του ότι η εταιρεία θα δώσει έναν εορταστικό χαρακτήρα φέτος, θα αποκτήσει μια πιο εμπνευσμένη Type R έκδοση που σχεδιάστηκε από την OneRepublic. Ας το γνωρίσουμε καλύτερα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Με σχετικά συγκρατημένη εμφάνιση, το μοναδικό μοντέλο έχει γυαλιστερό και ματ μαύρο εξωτερικό με κόκκινες πινελιές στην οροφή, τις πλαϊνές ποδιές και την πίσω αεροτομή. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ζάντες αλουμινίου δύο τόνων, σήματα OneRepublic και λογότυπα από όλους του συγκροτήματος.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί μαζί με μια προσαρμοσμένη μοτοσυκλέτα της Honda και η εταιρεία αναφέρει ότι και τα δύο οχήματα ήταν “εμπνευσμένα από την αγάπη της μάρκας για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τον καθαρό σχεδιασμό”. Η Honda θα ξεκινήσει επίσης πολλούς διαγωνισμούς, όπως το “Ποιο Civic R είναι δικό σου;” Επίσης θα απονείμει σε ένα τυχερό νικητή ένα ολοκαίνουριο Civic Sedan, Coupe, Hatchback, Si ή Type R. Οι φίλοι της φίρμας θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν μια μοτοσικλέτα Rebel και την ευκαιρία να δουν το OneRepublic ζωντανά στο Λος Άντζελες.

Advertisement
Advertisement

Honda-Civic-Type-R-OneRepublic-tsiro-640