Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW X3 M με λίγο καμουφλάζ

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW X3 M με λίγο καμουφλάζ

ΝΕΑ

H BMW X3 M με λίγο καμουφλάζ

ΝΕΑ

Με τις πληροφορίες να θέλουν την BMW X3 M να έχει κινητήρα 450 ίππων, οι πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες του αυτοκινήτου από δοκιμές σε ακραίες θερμοκρασίες, μας δίνουν και μια ιδέα για τη διαμόρφωση της καμπίνας.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές στην εμφάνιση που θα έχει η κορυφαία από την άποψη επιδόσεων X3, είναι μικρές. Ανάλογα μικρές αλλά καίριες, θα είναι και οι αλλαγές στην καμπίνα, με άλλη διαμόρφωση και διαφορετικά υλικά στις επενδύσεις. Με τις πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, παίρνουμε μια ιδέα για την εικόνα του αυτοκινήτου, που μάλλον θα έχει κάποια πρόσθετα στις πλευρές του αμαξώματος χαμηλά, που θα προσθέτουν πλάτος τονίζοντας το δυναμισμό της έκδοσης M.

bmw-x3-m-spy-photo-boi-530

Κάτω από το καπό αναμένεται να υπάρχει κινητήρας 3λιτρος, 6κύλινδρος σε σειρά με δύο turbo, που θα αποδίδει κοντά στους 450 ίππους και φυσικά θα έχει και τετρακίνηση. Μένει να δούμε τις τελικές πινελιές και επίσημα, χωρίς το περιορισμένο καμουφλάζ αλλά και να μάθουμε λεπτομέρειες που θα έχουν να κάνουν με την τιμή του αυτοκινήτου στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Advertisement

bmw-x3-m-spy-photo-boi-640

 

Advertisement