Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Audi βάζει οριστικό τέλος στο R8;

Ελλάδα 13:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Audi βάζει οριστικό τέλος στο R8;

ΝΕΑ

H Audi βάζει οριστικό τέλος στο R8;

ΝΕΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, η Audi φαίνεται ότι δεν θα παρουσιάσει αντικαταστάτη του R8, βάζοντας οριστικό τέλος στην παραγωγή του το 2020 που είναι προγραμματισμένο να σταματήσει την κατασκευή του το τωρινό μοντέλο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα λοιπόν με το Automobile Magazine, δεν θα υπάρξει τρίτη γενιά του Audi R8 και ο λόγος για αυτό έχει να κάνει με τις πωλήσεις του αυτοκινήτου, οι οποίες δεν βρίσκονται στα επίπεδα που θα ήθελαν οι άνθρωποι της γερμανικής μάρκας. Παράλληλα, το επερχόμενο τέλος του Audi R8 θα φέρει το τέλος και της ηλεκτρικής εκδοχής του, του R8 E-Tron.

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο, το Automobile Magazine αναφέρει ότι η Audi βάζει στον κάλαθο των αχρήστων τα σχέδιά της για ένα ακόμη supercar που θα παρουσίαζε, γνωστό με την κωδική ονομασία «Scorpion», το οποίο θα είχε πάνω από 1.000 άλογα ισχύος.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη πλευρά πάντως, δεν αποκλείεται η Audi να αποκτήσει τη δική της εκδοχή της επικείμενης έκδοσης παραγωγής της Porsche Mission E, του νέου ηλεκτρικού 4πορτου-κουπέ μοντέλου που θα παρουσιάσει η γερμανική εταιρεία.

Audi R8 V10 plus