Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γνωρίστε το νέο Mitsubishi Outlander PHEV (video)

Ελλάδα 23:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωρίστε το νέο Mitsubishi Outlander PHEV (video)

ΝΕΑ

Γνωρίστε το νέο Mitsubishi Outlander PHEV (video)

ΝΕΑ

Βασισμένη σε μία παράδοση 80 χρόνων στην τετρακίνηση,  σε 50 χρόνια έρευνας (R&D) στην ηλεκτροκίνηση και σε 30 χρόνια ενασχόλησης με τεχνολογίες ελέγχου συστημάτων 4WD που της έχουν χαρίσει νίκες σε αγώνες ράλι, η Mitsubishi Motors παρουσίασε  το Outlander PHEV plug-in hybrid electric Twin Motor SUV που εγκαινίασε μία νέα κατηγορία και την ανέδειξε σε πρωτοπόρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Από τότε, χάρη στη θετική απόκριση της αγοράς και τη συνεχή βελτίωση, το Outlander PHEV έχει μετατραπεί από ένα εξειδικευμένο όχημα για οραματιστές σε βασικό μοντέλο της MMC. Ήταν Ευρωπαϊκό best-seller στην κατηγορία plug-in υβριδικών οχημάτων το 2015, 2016 και 2017 ενώ συνολικά έχουν πουληθεί περισσότερες από 100.000 στην Ευρώπη μέχρι τώρα. Με αθροιστικές πωλήσεις πάνω από 140.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, το Outlander PHEV θεωρείται το παγκοσμίως δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό SUV.

Advertisement
Advertisement

Συνδυάζοντας τις καλύτερες τεχνολογίες της MMC, το Outlander PHEV είναι η ναυαρχίδα της εταιρίας. Η PHEV τεχνολογία του έφερε την επανάσταση στην αυτονομία, που παραμένει ανασχετικός παράγοντας στην κατηγορία EV. Το ιαπωνικό μοντέλο έδωσε λύση στο πρόβλημα των εκπομπών ρύπων και θορύβων, που ήταν συνυφασμένο με τα οχήματα diesel. Είναι η απάντηση στους πελάτες που επιθυμούν να αυξήσουν την αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων τους για μεγάλα ταξίδια, και που προτιμούν άλλες περιπέτειες από το να ψάχνουν για σημεία φόρτισης.

Το νέο Outlander PHEV χρησιμοποιεί σύστημα επόμενης γενιάς, επαναστατικό τόσο για EV όσο και για SUV. Περισσότερο SUV και EV από ποτέ, η νέα εκδοχή που αποκαλύφθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, άνοιξε νέους ορίζοντες, μεταξύ άλλων, με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα κίνησης υψηλότερων επιδόσεων, πιο αθόρυβο εσωτερικό και μία διακριτική σχεδιαστική εξέλιξη.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα PHEV: PHEV 2.0
Ένας βενζινοκινητήρας 2.4lt. κύκλου Atkinson αντικαθιστά τον προηγούμενο κύκλου Otto 2.0 L. Αυτός επιτρέπει υψηλότερη ροπή, πιο ομαλή λειτουργία και συνολική υψηλότερη απόδοση.

– Η ισχύς της γεννήτριας αυξάνεται κατά 10%.
– Η ισχύς του πίσω μοτέρ αυξάνεται κατά 10%.
– Η χωρητικότητα της μπαταρίας κίνησης αυξάνεται κατά 15%.
– Η ισχύς της μπαταρίας κίνησης αυξάνεται κατά 10%.

Advertisement

Το σύστημα 4WD: Περισσότερα προγράμματα
Οι λειτουργίες NORMAL και 4WD LOCK των προηγούμενων μοντέλων πλαισιώνονται από δύο πρόσθετα προγράμματα κίνησης. Το SPORT χαρίζει στον οδηγό πιο άμεσο έλεγχο για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση σε δρόμους με στροφές, ενώ το SNOW προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε χιονισμένους δρόμους ή ολισθηρό οδόστρωμα.

Η σχεδίαση: Ζωηρή και προηγμένη
Η εξωτερική εμφάνιση του ιαπωνικού μοντέλου έχει αναβαθμιστεί με αρκετές διακριτικές βελτιώσεις, όπως νέοι προβολείς LED με τεχνική εμφάνιση, ορθογώνια πλαίσια προβολέων ομίχλης, μεγαλύτερη μάσκα με την οπτική ταυτότητα DYNAMIC SHIELD και μία εμπρός κεντρική ποδιά. Μία περίτεχνη δίχρωμη σχεδίαση πολλαπλών ακτίνων για τις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και η προσθήκη μια μεγαλύτερης αεροτομής χαρίζουν στο αυτοκίνητο πιο εκφραστική και προηγμένη εμφάνιση.

Advertisement

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές αποπνέουν μία αίσθηση ποιότητας, που τονίζεται από τη νέα καπιτονέ δερμάτινη ταπετσαρία, τα νέα εμπρός καθίσματα που αγκαλιάζουν τους γοφούς, τους αναβαθμισμένους μοχλοδιακόπτες, ένα νέο πίνακα οργάνων, νέα διακοσμητικά ένθετα, πίσω αεραγωγούς A/C και πολλά ακόμα.

Δείτε τις δυνατότητες και την τεχνολογία που περικλείει το νέο Mitsubishi Outlander PHEV, στο video που ακολουθεί…

Advertisement