Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Genesis Essentia: Όλο και πιο κοντά…

Ελλάδα 20:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Genesis Essentia: Όλο και πιο κοντά…

ΝΕΑ

Genesis Essentia: Όλο και πιο κοντά…

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό Concept Genesis Essentia μόλις ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία του. Παρουσιάστηκε στο Busan Motor Show στη Νότια Κορέα, αυτή είναι η τέταρτη επίσημη επίδειξη, μετά το ντεμπούτο στη Νέα Υόρκη αυτό το φθινόπωρο. Στη συνέχεια πήγε στο CR Cannes Party στη Γαλλία και πριν από μερικές εβδομάδες στο Villa d’Este Concorso d’Eleganza στις όχθες της λίμνης Κόμο της Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Genesis είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τελικά το Essentia Concept στην κορεατική κοινότητα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Busan“, σχολίασε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της μάρκας, Manfred Fitzgerald. “Η Essentia είναι η τελική ενσάρκωση της έμπνευσης και συναισθηματικής κουλτούρας που προσπαθούμε να οικοδομήσουμε ως μάρκα, αυτός ο τόπος θα είναι πάντα η καταγωγή και ο ακρογωνιαίος λίθος της Genesis“, συνέχισε.

Το Genesis Essentia Concept έχει μια ελαφριά κατασκευή με μονοκόκ πλαίσιο από ανθρακονήματα και ικανούς ηλεκτροκινητήρες. Οι πλήρεις προδιαγραφές δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά η μάρκα που ανήκει στη Hyundai λέει πως το 0-100 km/h απαιτεί μόνο 3,0 sec. Επιπλέον, η τελική ταχύτητα προσεγγίζει τα 269 km/h, ενώ η απόσταση μεταξύ των φορτίσεων μπορεί να φθάσει τα 373 km.

Advertisement
Advertisement

Genesis-Essentia-tsiro-530