Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εθεάθη το Opel Corsa sedan

Ελλάδα 11:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εθεάθη το Opel Corsa sedan

ΝΕΑ

Εθεάθη το Opel Corsa sedan

ΝΕΑ

Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που είδαμε το επερχόμενο μικρό sedan της Opel. Ο τελευταίος γύρος των φωτογραφιών δεν δείχνει πραγματικά τίποτα καινούργιο, ωστόσο το επερχόμενο Corsa sedan εμφανίζεται σε μια αρκετά σκληρή προπόνηση, στο γνωστό κολαστήριο…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αυτό είναι το νέο Corsa που αντιπροσωπεύει την έκτη γενιά της σειράς και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το επόμενο έτος, τόσο ως sedan όσο και ως hatchback. Είναι ουσιαστικά εγγυημένο ότι κανένα μοντέλο δεν θα φτάσει στις Η.Π.Α. παρά τα σχεδιαστικά στοιχεία, όπως η μάσκα που μοιράζεται το DNA με τη Buick. Ακόμη και στις ευρωπαϊκές αγορές, το Corsa sedan έχει πωληθεί ελάχιστα ενώ και το ίδιο αναμένεται να μη ξεφύγει από το συγκεκριμένο κανόνα.

Opel-corsa-sedan-spy-photo-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Είναι πιθανό η μητρική εταιρεία General Motors να στείλει το συγκεκριμένο sedan στην Κίνα, όπου πιθανότατα θα αποκαλείται ως Chevrolet Sail, παρά τη μάσκα Buick, η οποία πιθανότατα είναι ψεύτικο κομμάτι του στιλ. Η κινεζική αγορά εξακολουθεί να μοιάζει με πανάκεια για πολλούς κατασκευαστές. Το αυτοκίνητο θα μπορούσε επίσης να βρει το δρόμο του και στη Νότια Αμερική, ενδεχομένως να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο και ως Vauxhall.

Οι δοκιμές του Nurburging θα μπορούσαν να είναι ένα σημάδι ότι τα πρωτότυπα τελούν υπό τελικές τροποποιήσεις για να φτάσουν στην τελική τους μορφή. Το Corsa sedan θα εμφανιστεί επίσημα τα μέσα του 2018.