Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση για τη Ford Mustang

Ελλάδα 14:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση για τη Ford Mustang

ΝΕΑ

Αναβάθμιση για τη Ford Mustang

ΝΕΑ

Θέλοντας να προσφέρει πιο απόλυτα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά στην 5λιτρη Mustang GT, η Ford παρουσιάζει το νέο πακέτο αναβάθμισης Performance Pack Level 2 για το πισωκίνητο κουπέ της. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο πακέτο αναβάθμισης της Ford για τη Mustang περιλαμβάνει ένα καινούργιο εμπρόσθιο σπόιλερ, το οποίο δημιουργεί μια επιπλέον κάθετη δύναμη 11 κιλών στα 80 μίλια/ώρα (129 χλμ./ώρα) για περισσότερη σταθερότερη, ενώ παράλληλα υπάρχει και μια επανασχεδιασμένη πίσω αεροτομή.

Βελτιώσεις έχουμε και στο τιμόνι, αλλά και στα ενεργά αμορτισέρ MagneRide, ενώ παράλληλα πιο σφιχτή κατά 20% και 13% αντίστοιχα είναι η ρύθμιση των ελατηρίων της ανάρτησης σε σχέση με αυτά του Performance Pack Level 1. Πιο σφιχτή είναι και η ρύθμιση των αντιστρεπτικών.

Η τελική αλλαγή του νέου πακέτου αναβάθμισης αφορά στις ζάντες 19 ιντσών ειδικής σχεδίασης, οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά 305/30 Michelin Pilot Sport Cup. Μαζί και με τις νέες ρυθμίσεις της ανάρτησης, η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 13 χιλιοστά.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Performance Pack Level 2 της Mustang θα είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α. από την επόμενη άνοιξη. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του, όμως η Ford τονίζει ότι λόγω του χαρακτήρα του θα συνδυαστεί αποκλειστικά με την έκδοση με μηχανικό κιβώτιο της Mustang GT.

Mustang GT Performance Pack Level 2 Mustang GT Performance Pack Level 2