Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Το VW T-Roc και σε cabrio

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Το VW T-Roc και σε cabrio

ΝΕΑ

Επίσημο: Το VW T-Roc και σε cabrio

ΝΕΑ

H γερμανική φίρμα επιβεβαιώνει την έλευση της ανοιχτής έκδοσης του νέου T-Roc και έτσι μας παρουσιάζει το πρώτο επίσημο σκίτσο του μοντέλου. ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η VW έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο με το οποίο επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν την κατασκευή του T-Roc Cabriolet. Η ανοιχτή έκδοση του γερμανικού crossover, που ακόμη δεν γνωρίζουμε με ποιο όνομα θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία, θα μπει στην παραγωγή το δεύτερο μισό του 2020 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Osnabruck, εκεί που μέχρι πρότινος κατασκευαζόταν το Golf Cabriolet (εκεί γίνεται η συναρμολόγηση των VW Tiguan & Porsche Macan). Η συνολική επένδυση θα αγγίξει τα 80 εκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να προσθέσει και άλλες θέσεις εργασίας στο δυναμικό των 2.300 εργαζομένων.

Αναφορικά με την αισθητική του μοντέλου παραγωγής, από το σκίτσο διακρίνουμε πως το πίσω  τμήμα διατηρεί τις γραμμές της hatchback μορφής και ταυτόχρονα το crossover cabrio αμάξωμα διαθέτει υφασμάτινη οροφή. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο στο εμπρόσθιο τμήμα, όσο και στο εσωτερικό, δεν αναμένονται διαφορές.

Τέλος, και στην περίπτωση του T-Cabriolet η γκάμα των μηχανικών συνόλων θα ξεκινά με τον 1,0 TSI και θα είναι διαθέσιμο και σε 4κίνητη έκδοση.

Advertisement
Advertisement