Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακό Memminger Roadster 2.7 (+VIDEO)

Ελλάδα 22:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακό Memminger Roadster 2.7 (+VIDEO)

ΝΕΑ

Εντυπωσιακό Memminger Roadster 2.7 (+VIDEO)

ΝΕΑ

Με κινητήρα 2,7 λίτρων στο κέντρο, το θρυλικό Beetle της VW θέλει μια ακόμα ευκαιρία στην καρδιά όλων όσοι το λάτρεψαν μέσα στα χρόνια. Αυτή τη φορά, η πρόταση της Memminger Feine-Cabrios δείχνει να είναι πιο πλήρης από οτιδήποτε αντίστοιχο.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Πάνω στην ώρα που η VW αποφάσισε να βάλει τέλος στην παραγωγή του νέου Beetle, έρχεται μια ακόμα πρόταση αναβίωσης από την Memminger να ξυπνήσει εκ νέου το ενδιαφέρον όλων όσων έχουν λατρέψει το αυθεντικό. Η Γερμανική εταιρεία που ασχολήθηκε με τη νέα υψηλών επιδόσεων πρόταση, έκανε εκτενείς επεμβάσεις στον Σκαραβαίο. Ο Georg Memming, ιδρυτής της Memminger, που κάνει αναπαλαιώσεις σε Beetles από το 1992 έβαλε στο τελευταίο δημιούργημα όλη του την τέχνη.

Advertisement
Advertisement

memminger-boi-530

Η ονομασία Roadster 2.7 προκύπτει προφανώς από τον κινητήρα που χρησιμοποιεί το μοντέλο. Είναι ένας boxer 2,7 λίτρων, τετρακύλινδρος αερόψυκτος που αποδίδει 210 ίππους και 25,2 kgm ροπής. Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στο κέντρο του αυτοκινήτου και συνεργάζεται με ένα 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν έχουν γίνει γνωστά από την εταιρεία, πέραν του ότι η τελική ταχύτητα είναι 200 χλμ./ώρα και το βάρος του έχει περιοριστεί στα μόλις 800 κιλά.

 

Advertisement