Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen E-Mehari Courreges: Για λόγους…μόδας

Ελλάδα 3:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen E-Mehari Courreges: Για λόγους…μόδας

ΝΕΑ

Citroen E-Mehari Courreges: Για λόγους…μόδας

ΝΕΑ

Η Citroen συνεχίζει τη συνεργασία της με το διάσημο γαλλικό club μόδας Courreges, αποκαλύπτοντας ακόμα μια ειδική έκδοση του E-Mehari. Η φινέτσα των Γάλλων δεν αμφισβητείται είτε πρόκειται για ρούχα είτε πρόκειται για αυτοκίνητα. Είναι βλέπετε στάση ζωής…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ονομάζεται Citroen E-Mehari Courreges και περιορίζεται σε μόλις 61 κομμάτια τα οποία θα παραχθούν, ως αναφορά στο έτος ίδρυσης του οίκου μόδας. Σε αντίθεση με την προηγούμενη εκδοχή του E-Mehari, αυτό διαθέτει μαύρο εξωτερικό, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, εκτεταμένα αεροδυναμικά καλούδια, προστατευτικά πλαϊνά και προφυλακτήρες, αλλά και αυξημένη απόσταση από το έδαφος (20 mm), η οποία θεωρητικά παρέχει ένα “χαρακτήρα παντός εδάφους”.

Post-production : Astuce Productions

Advertisement
Advertisement

Το μαύρο εξωτερικό είναι σε αντίθεση με την λευκή εσωτερική ταπετσαρία και το ταμπλό. Η αυτοκινητοβιομηχανία ισχυρίζεται ότι η επένδυση είναι αδιάβροχη και ενθαρρύνει τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να μην ανησυχούν. Αυτή η έκδοση του E-Mehari είναι επίσης εξοπλισμένη με σύστημα ήχου Parrot Bluetooth, 2 ηχεία, αποσπώμενο τηλεχειριστήριο και υποδοχή USB.

Η ισχύς του προέρχεται από έναν ηλεκτροκινητήρα και φτάνει τους 68 ίππους και τα 166 Nm ροπής, γεγονός που του επιτρέπει να φτάσει στα 100 km/h από στάση σε χρόνο 7,3 sec. Η μπαταρία 30kWh παρέχει μια συνολική αυτονομία 195 km μεταξύ των διαδικασιών φόρτισης, στο NEDC.

Post-production : Astuce Productions

Advertisement

Η Citroen θα παρουσιάσει το E-Mehari Courreges Limited Edition κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Σχεδιασμού στο Παρίσι, στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει η άφιξή της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.