Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χειμερινά ελαστικά για McLaren

Ελλάδα 8:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χειμερινά ελαστικά για McLaren

ΝΕΑ

Χειμερινά ελαστικά για McLaren

ΝΕΑ

Η McLaren συνεργάστηκε με την Pirelli για να δώσει ένα αποκλειστικό προϊόν στους πελάτες της που θέλουν να έχουν τα αυτοκίνητά τους «μάχιμα» ακόμα και τις ημέρες του χρόνου που η κακοκαιρία ορίζει τα δεδομένα στις μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Εκτός από τα ειδικής χάραξης ελαστικά, η συνεργασία των δύο εταιρειών έχει δώσει και ένα νέο σχέδιο αλουμινένιων ζαντών για να έχει κανείς πλήρες χειμερινό σετ.

Advertisement
Advertisement

Οι ζάντες έχουν 14 ακτίνες και έρχονται «σετ» με Pirelli MC Sottozero 3, τα οποία συνεργάζονται άψογα με το σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών της McLaren. Το πακέτο μπορεί ήδη να παραγγελθεί από τους κατόχους κάποιου εκ των μοντέλων της McLaren (540C, 570S, 570GT, καθώς και για τη νέα 570S Spider).

mclaren-winter-tires-pirelli-boi-530

«Το να διαλέξει το σωστό σετ ελαστικών ανάλογα με την εποχή, θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα για τους κατόχους των αυτοκινήτων της McLaren» λέει ο Carl Whipp που είναι επικεφαλής του τμήματος after sales της εταιρείας. «Η διατήρηση ενός σετ, με ζάντες- ελαστικά, έτοιμου για χρήση μόλις κάνει αισθητή την παρουσία του ο χειμώνας, είναι η έξυπνη και γρήγορη λύση για όλους του κατόχους αυτοκινήτων της Mclaren» συνεχίζει.

Advertisement

mclaren-winter-tires-pirelli-boi-640

Η χάραξη του ελαστικού της Pirelli επιτρέπει την απομάκρυνση μεγάλης ποσότητας νερού από το ελαστικό, γεγονός που μειώνει σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης της υδρολίσθησης. Στα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνεται η εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένο αλλά και στεγνό οδόστρωμα, όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι κάτω από 7 βαθμοί Κελσίου.

Advertisement