Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Chevrolet Silverado: Αποκαλύφθηκε η νέα γενιά

Ελλάδα 22:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Chevrolet Silverado: Αποκαλύφθηκε η νέα γενιά

ΝΕΑ

Chevrolet Silverado: Αποκαλύφθηκε η νέα γενιά

ΝΕΑ

Συμπληρώνοντας σχεδόν έναν αιώνα ως κατασκευαστής ημιφορτηγών, η Chevrolet παρουσίασε μέσω διαδικτύου, τη νέα γενιά του μεσαίου της φορτηγού Silverado, που χαρακτηρίζεται ως μοντέλο του 2019 και αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην Έκθεση του Ντιτρόιτ τον προσεχή Ιανουάριο.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την έκδοση LT Trailboss, η οποία διαθέτει μία «άγρια» εμφάνιση. Μπορεί η αμερικάνικη φίρμα να μην έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο της, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε στοιχεία όπως τα LED εμπρός φωτιστικά σώματα, την μεγάλη μάσκα, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τις διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

2019-chevrolet-silverado-trailboss-2-chariatis-530

Επίσης η συγκεκριμένη έκδοση θέλοντας να δείξει τις εκτός δρόμου δυνατότητές της διαθέτει και ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση. Χάρη στην χρησιμοποίηση κραμάτων υψηλής ποιότητας και χάλυβα μεγαλύτερης αντοχής, το νέο μοντέλο αναμένεται να είναι ελαφρύτερο.

Οι τεχνικές λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες, αν και είναι πολύ πιθανό να εκσυγχρονιστούν οι κινητήρες γενιάς EcoTec3, των 4,3, 5,3 και 6,2 λίτρων που διαθέτουν άμεσο ψεκασμόσύστημα απομόνωσης κυλίνδρων όταν το φορτίο είναι χαμηλό και συνεχή χρονισμό των εκκεντροφόρων που ελέγχουν τις βαλβίδες. Και οι τρεις συνδυάζονται με αυτόματα κιβώτια 6 σχέσεων και κίνηση στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς.