Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Μία μοναδικής εμφάνισης M3

Ελλάδα 19:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW: Μία μοναδικής εμφάνισης M3

ΝΕΑ

BMW: Μία μοναδικής εμφάνισης M3

ΝΕΑ

Μία ιδιαίτερη BMW M3 παρουσίασε η ομώνυμη αντιπροσωπεία της γερμανικής φίρμας στο κρατίδιο του Άμπου Ντάμπι, έχοντας ως βασικό της χαρακτηριστικό τον εντυπωσιακό χρωματισμό της, ο οποίος συνδυάζεται με την κατασκευασμένη από carbon οροφή.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό ότι οι κάτοικοι των Αραβικών Εμιράτων είναι λάτρεις των «φαντασμαγορικών» χρωμάτων, και δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετές φορές αρέσκονται στο να βάφουν τα αυτοκίνητά τους με έντονα, εκθαμβωτικά χρώματα. Βασισμένη στα παραπάνω, η εταιρεία ΒMW Abu Dhabi Motors έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες μιας τετράθυρης M3 σε πράσινο χρωματισμό Verde Mantis, με το πακέτο των αεροδυναμικών βοηθημάτων από ανθρακόνημα, όπως η οροφή.

verde-mantis-green-bmw-m3 (1)-chariatis-530

Το παραπάνω σύνολο συνοδεύεται από πολυάκτινες ζάντες, αλλά και δαγκάνες με χρυσό φινίρισμα, που όμως δεν δένουν και πολύ με το υπόλοιπο αμάξωμα. Για να είμαστε ειλικρινείς θα προτιμούσαμε να είναι βαμμένες στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα, ή σε μαύρο. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία με τις πράσινες ραφές σε ταμπλό, καθίσματα και πλαϊνά των θυρών. Επίσης, δε λείπουν οι ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες.

Advertisement

verde-mantis-green-bmw-m3 (2)-chariatis-640

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Κάτω από το καπό υπάρχει ο 3λιτρος εξακύλινδρος κινητήρας, με δυο turbo, άμεσο ψεκασμό και Valvetronic, ο οποίος αποδίδει 431 PS και 56,1 kgm μόλις στις 1.850 rpm, ενώ συνδυάζεται με ένα επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Advertisement