Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aυτό είναι το εσωτερικό του νέου Jeep Wrangler

Ελλάδα 7:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aυτό είναι το εσωτερικό του νέου Jeep Wrangler

ΝΕΑ

Aυτό είναι το εσωτερικό του νέου Jeep Wrangler

ΝΕΑ

H αμερικάνικη φίρμα παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της νέας γενιάς του Wrangler. Το εκτός δρόμου όχημα της Jeep θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στα τέλη του μήνα κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Λος Άντζελες.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Πριν μερικές μέρες η Jeep παρουσίασε τις πρώτες εικόνες του νέου Wrangler και σήμερα μας δίνει μια μικρή γεύση από το εσωτερικό του. Όπως μπορούμε να δούμε από τις σχετικές εικόνες, η καμπίνα διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τις παραδοσιακές σχεδιαστικές γραμμές που γνωρίζουμε έχοντας αποκτήσει όμως πολλά σύγχρονα στοιχεία. Στο κέντρο του ταμπλό έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment και οι περιστροφικοί διακόπτες για τον κλιματισμό.

Παράλληλα, ο έξτρα επιλογές για την τετρακίνηση φαίνεται ότι συνδυάζεται και με ειδικό μπουτόν για το κλείδωμα του πίσω διαφορικού. Σύγχρονος δείχνει και ο πίνακας οργάνων που περιλαμβάνει μια  ψηφιακή οθόνη στο κέντρο. Τέλος, ο διάκοσμος του νέου Wrangler ενισχύεται αισθητικά από τη μεγάλη χρωματιστή φάσα που διατρέχει το ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε-έως αυτή τη στιγμή-περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, το νέο Wrangler θα εφοδιάζεται με δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης, 2 λίτρων τούρμπο & 3,6 V6, όπως επίσης και με έναν 3.000 κυβικών εκατοστών diesel. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία αμαξωμάτων (3θυρο, 5θυρο, soft top και αργότερα pick up), η Jeep θα εξοπλίσει το μοντέλο της με όλες τις νέες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

jeep-wrangler-2018-interior-5640