Live Κίνηση
Περισσότερα
Suzuki Swift

Αγοράζοντας Suzuki Swift

Ελλάδα 1:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγοράζοντας Suzuki Swift

Suzuki Swift

Αγοράζοντας Suzuki Swift

Suzuki Swift

Όταν φτάνεις στην ώρα της κρίσης, δηλαδή της επιλογής του επόμενου αυτοκινήτου σου, είναι πολλοί οι παράγοντες που μπορεί είτε να σε πείσουν, είτε να σε αποτρέψουν. Στην περίπτωση του Suzuki Swift, το να πειστείς δεν είναι δύσκολο και ακολουθεί το γιατί….

Advertisement
Advertisement

Το ελκυστικό 5θυρο supermini της ιαπωνικής μάρκας διατίθεται στη χώρα μας με δύο επιλογές κινητήρων βενζίνης, τον ατμοσφαιρικό 1.2 DUALJET με ισχύ 90 αλόγων, καθώς και τον 3κύλινδρο turbo 1.000άρη BOOSTERJET, των 112 ίππων. Αμφότεροι δυναμικοί και οικονομικοί, αμφότεροι με δυνατότητα συνεργασίας με το ήπιο υβριδικό σύστημα της Suzuki (SHVS) ενώ ο 1200άρης μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση.

Το εύρος επιλογών ανοίγει ακόμα περισσότερο πως εκτός από 5άρι μηχανικό κιβώτιο, αμφότεροι μπορούν να συνδυαστούν και με αυτόματο: 6 σχέσεων για τον BOOSTERJET, 6άρι CVT μεταβαλλόμενων σχέσεων για τον DUALJET.

Αφού καλύπτεσαι από κινητήρες, κιβώτια και ιπποδυνάμεις, κοιτάς εξοπλισμό. Εκεί το νέο Suzuki Swift σου κλείνει το μάτι καθώς από τη βασικό κιόλας επίπεδο εξοπλισμού, το GL που αφορά μόνο τον 1200άρη κινητήρα, η λίστα είναι μακροσκελής και εντυπωσιακή!

Advertisement
Advertisement

suzuki-swift-2017-l640

Περιλαμβάνει 6 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, κεφαλής τύπου κουρτίνας και πλευρικούς εμπρός), ESP, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αισθητήρα βροχής και φώτων, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, φώτα ημέρας LED, δερμάτινη επένδυση τιμονιού, βάσεις ISOFIX για παιδικό κάθισμα, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα υποβοήθησης φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης (Brake Assist), πεντάλ ασφάλειας (φρένου και συμπλέκτη), ηλεκτρικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP με Traction Control, πίσω ζώνες ασφαλείας με προεταντήρες, αντικ/κες κλειδαριές με σύστημα ελεύθερης περιστροφής ομφαλού, σύστημα απενεργοποίησης αερόσακου συνοδηγού, κλειδαριές ασφάλειας για τα παιδιά στις πίσω πόρτες και ράδιο CD/MP3/USB/Bluetooth. Κι αυτά έναντι 11.830 ευρώ.

suzuki-swift-2017-t640

Advertisement

Ανεβαίνοντας επίπεδο, στο GL+, το κόστος είναι στα 12.830 ευρώ με τον 1.2 και στα 13.880 με τον 1.0. και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και Dual Sensor Brake Support (DSBS), Radar Brake Support και Σύστημα Engine Auto Stop Start. Τέλος, η τεχνολογική φαρέτρα γεμίζει ακόμα περισσότερο στις εκδόσεις GLX και GLX SHVS.

suzuki-swift-2017-w640tall

Advertisement

Όλα αυτά με 7ετή εγγύηση καλής λειτουργίας (3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια επέκταση εγγύησης)! Αριθμοί που σίγουρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά όταν κάποιος «ζυγίζει» τα οφέλη κάθε μοντέλου.