Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η Jaguar i-Pace (+VIDEO)

Ελλάδα 1:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η Jaguar i-Pace (+VIDEO)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η Jaguar i-Pace (+VIDEO)

ΝΕΑ

Η Jaguar δείχνει να έχει πάρει φόρα και μετά τα δύο SUV μοντέλα της, παρουσιάζει επίσημα το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο αυτής της κατηγορίας. Το i-Pace με τις διαστάσεις στου πάει να μπει απευθείας στην καρδιά του ανταγωνισμού των ηλεκτρικών και όχι μόνο αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Οι ομοιότητες με το πρωτότυπο του 2016 είναι πάρα πολλές και αν μη τι άλλο αυτό δείχνει πως το σχεδιαστικό τμήμα είχε κάνει πολύ καλή δουλειά εξ αρχής. Εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και η αυτονομία του φτάνει τα 450 χιλιόμετρα. Η τιμή αγοράς του ξεφεύγει λίγο με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι τώρα από τις υπάρχουσες προτάσεις της αγοράς αλλά από την άλλη, πρέπει να θεωρείται αναμενόμενο μια και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που σε διαστάσεις πλησιάζει σε αυτές της Porsche Macan.

Αναμφίβολα, ένα από τα δυνατότερα στοιχεία του μοντέλου είναι η εμφάνισή του, με τις χαρακτηριστικές γραμμές των μοντέλων της Jaguar να δίνουν συνολικά μια ιδιαίτερα κομψή εικόνα. Η τιμή της βασικής έκδοσης για την Βρετανική αγορά είναι στα 66.000 ευρώ και της κορυφαίας έκδοσης εξοπλισμού 78.000 ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε πως θα διατεθεί και μια First Edition η οποία θα είναι σε ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μόνο στο σκούρο πορτοκαλί που είχαμε δει στο πρωτότυπο του μοντέλου πριν ένα χρόνο και θα κοστίζει 86.000 ευρώ.

Advertisement

jaguar_i-pace_boi-1000

z_jaguar_i-pace_boi-530

Advertisement

jaguar_i-pace_boi-640b

jaguar_i-pace_boi-640

Advertisement