Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

7θέσιο RXL από τη Lexus

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

7θέσιο RXL από τη Lexus

ΝΕΑ

7θέσιο RXL από τη Lexus

ΝΕΑ

 

Advertisement
Advertisement

Η Lexus για το 2018 θα προσφέρει σε όσους χρειάζονται επιπλέον θέσεις στο αυτοκίνητό τους, τη δυνατότητα να παραγγέλνουν το RXL.  Την 7θέσια παραλλαγή του RX, του μεγάλου premium SUV της, που όπως φαίνεται, οι πελάτες της εταιρείας το ζητούσαν έτσι.

 

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η τρίτη σειρά καθισμάτων στην πολυτελή καμπίνα του Lexus RX είναι το σημαντικότερο νέο στοιχείο του μοντέλου έτσι όπως θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018. Η νέα 7θέσια έκδοση, με την ονομασία RXL, είναι κατά 110 χιλιοστά μεγαλύτερη σε μήκος από την RX. Η γραμμή της οροφής έχει «τραβηχτεί» προς τα πίσω προκειμένου να έχουν οι επιβάτες των καθισμάτων της τρίτης σειράς επαρκή χώρο για τα κεφάλια τους.

2019-Lexus-RXL-boi-530

Advertisement

Η διαμόρφωση του καθίσματος της δεύτερης σειράς, έχει τη λογική της διαίρεσης 40/20/40 ως βασική επιλογή ή προαιρετικά, με δύο μόνο καθίσματα (κάνοντας 6θέσια τη διαμόρφωση της καμπίνας) με περιστρεφόμενες βάσεις για εύκολη πρόσβαση αλλά και για πιο έντονη limo διάθεση. Στο βασικό εξοπλισμό του RXL είναι η ηλεκτρική αναδίπλωση των καθισμάτων της τρίτης σειράς, καθώς και το άνοιγμα/κλείσιμο της πόρτας του χώρου των αποσκευών.

2019-Lexus-RXL-boi-640

Advertisement

Ο κλιματισμός του μοντέλου είναι… τρι-ζωνικός, με τους επιβάτες της τρίτης σειράς καθισμάτων να έχουν τα δικά τους χειριστήρια ελέγχου για το σύστημα. Ο κινητήρας του RX 350L είναι ο V6 των 3,5 λίτρων που αποδίδει 290 ίππους και συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην τετρακίνητη υβριδική έκδοση RX 450hL, το ίδιο μοτέρ συνεργάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ που κάνουν τη συνολική απόδοση στα 308 άλογα.

2019-Lexus-RXL-boi-640b

Advertisement