Men + Speed

Η μπουτίκ της Peugeot

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η μπουτίκ της Peugeot

Men + Speed

Η μπουτίκ της Peugeot

Men + Speed

Η Peugeot λανσάρει 10 νέα προϊόντα ταξιδιού, επεκτείνοντας την σειρά των exclusive ειδών της για τους πελάτες της. Σχεδιασμένα από τους δημιουργούς της στο Peugeot Design Lab, η νέα σειρά προϊόντων είναι εμπνευσμένη από την σχεδιαστική φιλοσοφία των νέων 3008 και 5008 και διατίθενται online από το Peugeot online shop.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι 10 νέες τσάντες και τα δερμάτινα προϊόντα που λανσάρονται, διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από τα 59 και φθάνουν έως τα 259 ευρώ, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες ή ειδικές περιστάσεις. Με τη γκάμα να απλώνεται από πορτοφόλια και τσάντες ώμου μέχρι χαρτοφύλακες και τσάντες ταξιδιού, πρόκειται για μία γκάμα που καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Η σειρά “αποσκευών” είναι συμβατή και σύμφωνη με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του εσωτερικού των νέων 3008 και 5008, συνδυάζοντας μοντέρνα στοιχεία, με δερμάτινες λεπτομέρειες καθώς και μαύρο ή γκρι ύφασμα υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, υπάρχει μία δεύτερη σειρά αποσκευών με σπορτίφ χαρακτήρα, που διαθέτει ως κυρίαρχα στοιχεία το μαύρο δέρμα με τις κόκκινες ραφές και τμήματα με όψη ανθρακονημάτων.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά αυτή, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των ήδη υπαρχόντων προϊόντων, όπως ρολόγια, είδη ρουχισμού, κοσμήματα και είδη σπιτιού, επιβεβαιώνοντας την δέσμευση της εταιρείας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκτός των αυτοκινήτων.