Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το τέλος του δρόμου για Raikkonen;

Ελλάδα 4:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το τέλος του δρόμου για Raikkonen;

FORMULA 1

Το τέλος του δρόμου για Raikkonen;

FORMULA 1

Καυστικός σε ότι αφορά στο επίπεδο ανταγωνιστικότητας του Kimi Raikkonen, παρουσιάστηκε ο πρώην οδηγός της Formula 1 και νυν τηλεσχολιαστής Martin Brundle! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Σχόλια που ήρθαν μετά το Grand Prix του Καναδά όπου ο Φινλανδός έκανε ένα καθοριστικό λάθος στις κατατακτήριες δοκιμές ενώ στον αγώνα περιορίστηκε στην έκτη θέση – την ώρα που ο teammate του, Sebastian Vettel κατακτούσε τη νίκη.

«Η Ferrari πρέπει να ανησυχεί για τον Kimi. Ξέρω πως είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς αλλά μετά από ένα ακόμα λάθος στις κατατακτήριες, στον αγώνα της Κυριακής τερμάτισε σχεδόν 30 δευτερόλεπτα πίσω από τον teammate του. Κατά τη γνώμη μου, έχει φτάσει το τέλος του δρόμου για τον Kimi. Εξακολουθεί ενίοτε να δείχνει δείγματα του ταλέντου του, όμως δεν μπορεί πια να έχει τον απαιτούμενο ρυθμό στον αγώνα. Ούτε είναι αποτελεσματικός στο να προσέχει τα νότα του Seb. Το να κερδίσει τον τίτλο στους κατασκευαστές είναι πολύ σημαντικό για τη Ferrari και για να το κάνει αυτή την εποχή κόντρα στη Red Bull Racing ή τη Mercedes, χρειάζονται στο πλευρό του Vettel την επόμενη σεζόν έναν (Daniel) Ricciardo ή έναν (Charles) Leclerc. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχθεί και ο Vettel», είπε ο Brundle στο πλαίσιο της κάλυψης της F1 από το βρετανικό Sky Sports F1.

kimi-canada18-b640

Advertisement
Advertisement

Μετά τους πρώτους επτά αγώνες της σεζόν ο Iceman είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας οδηγών, με 68 πόντους. Την ίδια ώρα ο Vettel έχει 121, έχει 3 νίκες στο ενεργητικό του και προηγείται στη βαθμολογία!