Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Στην pole position των παρουσιάσεων η Williams

Ελλάδα 19:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην pole position των παρουσιάσεων η Williams

FORMULA 1

Στην pole position των παρουσιάσεων η Williams

FORMULA 1

Μπορεί η Williams F1 να ήταν η τελευταία εκ των μονομάχων του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 που ανακοίνωσε το οδηγικό της δίδυμο για το 2018, θα είναι όμως η πρώτη που θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η FW41 θα αποκαλυφθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο. Έτσι μάλλον μπαίνει τέλος και στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί και ήθελε τη βρετανική ομάδα να έχει μείνει πίσω στα χρονοδιαγράμματα και να κινδυνεύει να χάσει το πρώτο test που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη, από τις 26 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου.

Αυτό θα είναι το πρώτο μονοθέσιο της ιστορικής ομάδας που θα φέρει τη σφραγίδα του νέου τεχνικού διευθυντή Paddy Lowe, που αφού βοήθησε τα μέγιστα για να στηθεί η αυτοκρατορία της Mercedes, επέστρεψε στη Williams στην οποία βρισκόταν στο ξεκίνημα της καριέρας του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και εκτιμάται πως η επιρροή του σε αλλαγές θα είναι μεγάλη.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το οδηγικό δίδυμο της Williams για την προσεχή σεζόν, θα είναι το νεότερο στο grid καθώς θα αποτελείται από τον 22χρονο Ρώσο Sergey Sirotkin και τον 19χρονο Καναδό Lance Stroll. Ρόλο εφεδρικού και οδηγού εξέλιξης, θα έχει ο Robert Kubica.

Αναλυτικά το έως τώρα πρόγραμμα των παρουσιάσεων:

Ομάδα Μονοθέσιο Ημερομηνία
Williams F1 FW41 15/2 Λονδίνο
Renault Sport F1 RS18 20/2 Online
Alfa Romeo Sauber C37 20/2 Online
Ferrari ; 22/2 Online
Mercedes W09 22/2 Σίλβερστοουν
McLaren MCL33 23/2 Βαρκελώνη;
Toro Rosso STR13 26/2 Βαρκελώνη