FORMULA 1

Στεναχωριέται για Kubica o Briatore

Ελλάδα 0:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στεναχωριέται για Kubica o Briatore

FORMULA 1

Στεναχωριέται για Kubica o Briatore

FORMULA 1

Την απογοήτευσή του για την απόφαση της Williams να μη δώσει θέση επίσημου οδηγού στον Robert Kubica για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018, εξέφρασε ο Flavio Briatore.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O Πολωνός βρέθηκε κοντά στη μεγάλη επιστροφή στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εφτά χρόνια μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του σε αγώνα ράλι. Πάλεψε πολύ, έφτασε να κάνει δοκιμές τόσο με τη Renault όσο και με τη Williams αλλά στο τέλος, «ηττήθηκε» από τον Sergey Sirotkin, αν και θα εμπλακεί στην ομάδα ως εφεδρικός οδηγός.

O Ρώσος είναι εκλεκτός της ιστορικής ομάδας για τη θέση του teammate του Lance Stroll τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την επισημοποίηση της συμφωνίας του να έρχεται το μεσημέρι της Τρίτης 16/1 (διαβάστε περισσότερα σχετικά πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

Όμως σύμφωνα με τον δαιμόνιο Ιταλό μάνατζερ και επιχειρηματία αλλά και κατά γενική ομολογία, πέραν των όποιον συμβιβασμών υπήρχαν σε ότι αφορούσε στη λειτουργικότητα του δεξιού χεριού του Kubica, η βασική του υστέρηση έναντι του Sirotlkin, ήταν στα χρήματα που θα έφερνε στην ομάδα.

«Είμαι πολύ λυπημένος που ο Kubica δεν κατάφερε να πείσει τη Williams. Δοκίμασε τα πάντα αλλά ο Ρώσος έχει τεράστιο budget. Θα φέρει στην ομάδα 20 εκατομμύρια! Ο Kubica μπορούσε να μαζέψει ένα ποσό ανάμεσα στα 7 και τα 10. Αν ο Robert επέστρεφε στη Formula 1, θα ήταν μία μεγάλη επιτυχία για το σπορ. Και μου φαίνεται πολύ παράξενο που τα μεγάλα κεφάλια του σπορ δεν τον βοήθησαν», είπε ο Briatore στο Speed Week.

O Briatore ήθελε να δει ξανά τον Kubica στη Formula 1. Δεν ήταν ο μόνος...

O Briatore ήθελε να δει ξανά τον Kubica στη Formula 1. Δεν ήταν ο μόνος…