Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μένει στ’ αβγά του ο Verstappen

Ελλάδα 19:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μένει στ’ αβγά του ο Verstappen

FORMULA 1

Μένει στ’ αβγά του ο Verstappen

FORMULA 1

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε σε κόκπιτ μονοθεσίου της Formula 1 και ειδικά μετα εντυπωσιακό ντεμπούτου του με την Red Bull Racing όταν και έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία του σπορ, ο Max Verstappen έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. Ειδικά της Ferrari.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Τους τελευταίους μήνες εντάθηκε η φημολογία που ήθελε τους Ιταλούς να πολιορκούν τον 19χρονο, με την καθυστέρηση στην ανακοίνωση νέας συμφωνίας με τους Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen, να ρίχνει λάδι στη φωτιά των φημών.

Ωστόσο, στο περιθώριο του Grand Prix Αυστρίας, η πλευρά του Ολλανδού ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην αυστριακή ομάδα. «Θα είμαστε στη Red Bull Racing και το 2018», είπε ξεκάθαρα ο Jos Verstappen στο Sky Sports F1.

Advertisement
Advertisement

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και όσα είπε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner. Ο Βρετανός είπε στο Motorsport.com: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε υπήρξε οποιαδήποτε στιγμή. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως η πλευρά του Max έχει επαφές με τη Ferrari. Έχουμε ξεκάθαρη συμφωνία, ξέρουμε ποιο θα είναι το οδηγικό μας δίδυμο για το 2018 και πάνω σε αυτό δουλεύουμε και κάνουμε το πλάνο μας. Οτιδήποτε άλλο, είναι μόνο φήμες».

Πάντως αν ο Sebastian Vettel επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Scuderia, δύσκολα θα αποδεχθεί την παρουσία του ταχέως ανερχόμενου Verstappen. Όλα αυτά ενώ ο Mad Max έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με τη Red Bull.

verstappen-bah17-d640