Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H F1 «σκοτώνει» τον Verstappen

Ελλάδα 6:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H F1 «σκοτώνει» τον Verstappen

FORMULA 1

H F1 «σκοτώνει» τον Verstappen

FORMULA 1

Καυστικός σε ότι αφορά στην στάση που έχουν οι αγωνοδίκες απέναντι στον Max Verstappen παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του ο Flavio Briatore. Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως η Formula 1 τον «σκοτώνει» με τις αποφάσεις που συχνά παίρνουν οι αγωνοδίκες στα Grand Prix.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο 67χρονος Ιταλός που πολλάκις έχει ταχθεί κόντρα στο σύστημα, θεωρεί πως πολλές από τις ποινές που έχει δεχθεί ο οδηγός της Red Bull Racing ήταν άδικες, με αποκορύφωμα αυτή στο Μεξικό.

«Ο Max Verstappen είναι το νέο αστέρι της F1! Τα πάει πολύ καλά αλλά προσπαθούμε να τον ‘σκοτώσουμε’ αγωνιστικά. Είναι τελείως τρελό. Η Formula 1 έχει γίνει πολύ ελεγχόμενη. Πρέπει να αφήνουμε τους οδηγούς να μάχονται περισσότερο», είπε ο Briatore στο Auto Hebdo.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα ο Ιταλός επιχειρηματίας και μάνατζερ, έκανε ένα παραλληλισμό με το MotoGP και τις συγκινήσεις που αυτό προσφέρει και προσελκύουν όλο και μεγαλύτερο κοινό.

«Η F1 μπορεί να μάθει πράγματα από το MotoGP. Εκεί οι αναβάτες δεν αστειεύονται, μάχονται ρόδα με ρόδα στα 300 km/h. Και είναι ένα σπορ το οποίο παρακολουθούν όλο και περισσότεροι θεατές», τόνισε ο Briatore.

verstappen-aus17-b640