Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

GP Μπαχρέιν: Υπόθεση Ferrari το FP2

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

GP Μπαχρέιν: Υπόθεση Ferrari το FP2

FORMULA 1

GP Μπαχρέιν: Υπόθεση Ferrari το FP2

FORMULA 1

Η Scuderia Ferrari έκανε το 1-2 στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix του Μπαχρέιν, που αποτελεί το δεύτερο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ταχύτερος όλων ήταν ο Kimi Raikkonen που στην πρώτη του προσπάθεια με τη supersoft γόμα ελαστικών της Pirelli στην προσομοίωση κατατακτήριων, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1.29.817. Επίδοση που κανείς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει, παρότι ο teammate του Sebastian Vettel, έκανε χρόνο κατά μόλις 11 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργό!

Ωστόσο, τα χαμόγελα έσβησαν από το πρόσωπο των Ιταλών όταν 14 λεπτά πριν το τέλος της 90λεπτης διαδικασίας ο Iceman βγήκε από τα pit με έναν τροχό να μην έχει τοποθετηθεί σωστά. Αστοχία που μπορεί να επιφέρει ακόμα και ποινή στο grid, με την απόφαση των αγωνοδικών να αναμένεται με αγωνία.

Advertisement

Στο μισό και κάτι δευτερόλεπτο ήταν οι Mercedes, με τον Valtteri Bottas τρίτο και τον Lewis Hamilton να βλέπει τον καλύτερο γύρο του να καταστρέφεται όταν τον έκλεισε η Haas του Kevin Magnussen. Οι Red Bull ήταν στις θέσεις 5 και 6 αλλά αρκετά μακριά σε χρόνους, με τον Nico Hulkenberg της Renault να είναι «best of the rest».

Advertisement

Στα αξιοσημείωτα ήταν η ανταγωνιστική παρουσία της Scuderia Toro Rosso, με τον Pierre Gasly να τοποθετεί εαυτόν στην όγδοη θέση της κατάταξης!

Αναλυτικά η κατάταξη στο FP2:

bahrain18-fp2-times640

Advertisement