Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φοβήθηκε τον Verstappen o Alonso

Ελλάδα 18:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φοβήθηκε τον Verstappen o Alonso

FORMULA 1

Φοβήθηκε τον Verstappen o Alonso

FORMULA 1

Οι Fernando Alonso και Max Verstappen πέρασαν ένα μεγάλο κομμάτι του Grand Prix Αυστραλίας όντας σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλο. Όμως παρά τους φόβους του Ισπανού, η μεταξύ τους μάχη δεν οδήγησε σε κάποια επαφή.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μετά την ολοκλήρωση του εναρκτήριου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, o οδηγός της McLaren μίλησε στη μεικτή ζώνη για τη διαδικασία αλλαγής θέσεων με τον ομόλογό του στη Red Bull Racing.

Ο Ολλανδός είχε προσπεράσει υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας και έδωσε τη θέση πίσω και παρότι αυτή η «γενναιοδωρία» ήταν λίγο-πολύ αναγκαστική για να μη δεχθεί ποινή, ο Alonso παρέμενε επιφυλακτικός σχετικά με τις προθέσεις του αντιπάλου του.

Advertisement
Advertisement

«Είδα τον Max να αλλάζει γραμμή και να δείχνει πως ήθελε να με αφήσει να περάσω. Όμως νόμιζα πως ήταν ίσως κάποιο τρικ από πλευράς του. Χρειάστηκε να επιβεβαιώσω τρεις φορές πως πράγματι με άφηνε να περάσω. Ο Max είναι πολύ επιθετικός στα προσπεράσματα και με τις αντιδράσεις που συνήθως έχει, είναι καλύτερο πρώτα να παίρνεις την επιβεβαίωση που θες», είπε ο 36χρονος.

Τελικά ο Alonso ολοκλήρωσε τους 58 γύρους στο Άλμπερτ Παρκ όντας πέμπτος και με τον Verstappen ακριβώς πίσω του.

alonso-aus18-a640