Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP ΗΠΑ (vid)

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το F1 Vlog του GP ΗΠΑ (vid)

FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP ΗΠΑ (vid)

FORMULA 1

Το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που έγινε στο Circuit of the Americas, είχε μεγάλο θριαμβευτή τον Lewis Hamilton! Με την πέμπτη νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες, ο Βρετανός έχει πλέον «αγκαλιάσει» τον τίτλο. Όμως η νέα του επιτυχία ήρθε σε ένα Grand Prix που μας έδωσε πολύ υλικό για συζήτηση.

Advertisement
Advertisement

Όπως καταλαβαίνετε, όσα έγιναν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού, μπήκαν στο στόχαστρο του δικού μας Πάνου Σεϊτανίδη (a.k.a. @SeitanF1), που τα σχολιάζει όπως πάντα με ιδιαίτερο τρόπο.

Από τον πλανητάρχη του λεκέ, μέχρι τον ταχύτερο άνθρωπο στον κόσμο. Από τις μουσικές καρέκλες στην Scuderia Toro Rosso, μέχρι το μυστικό που έκανε ταχύτερο τον Carlos Sainz.

Σε ένα επεισόδιο που κατ’ αποκλειστικότητα αποκαλύπτεται ποιος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Max Verstappen και πως αντιδρά σε αυτή την εμμονή ο μπαμπάς του οδηγού της Red Bull Racing, Jos.

Advertisement
Advertisement

Ο υπεύθυνος στρατηγικής του F1 Vlog, Βρασίδας Προσπερασόπουλος, επιστρέφει για να μας αναλύσει όσα δεν φαίνονταν στην TV και ο ανεξάρτητος αγωνοδίκης Χάρης Τρακάρης, παίρνει θέση για το πολυσυζητημένο προσπέρασμα του Mad Max επί του Kimi Raikkonen.

Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί ο νέος διαγωνισμός του F1 Vlog! Απάντησε σωστά στην ερώτηση «Ποιος οδηγός έκανε στο Τέξας το ντεμπούτο του στην F1» και κέρδισε μοναδικά δώρα από τη Red Bull Racing! Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο επόμενο F1 Vlog. Καλή επιτυχία!

Advertisement

 

 

Advertisement