Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν σκέφτεται την αποχώρηση ο Vettel

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν σκέφτεται την αποχώρηση ο Vettel

FORMULA 1

Δεν σκέφτεται την αποχώρηση ο Vettel

FORMULA 1

Μπορεί συχνά-πυκνά ο Lewis Hamilton να παρουσιάζεται αινιγματικός σχετικά με το μέλλον του στη Formula 1 και το πότε θα αποχωρήσει από αυτή, όμως ο μεγάλος του αντίπαλος φέτος, Sebastian Vettel, δεν έχει καν σκεφτεί αυτό το σενάριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ακόμα στα 30 άρα θεωρητικά έχει ακόμα πολλά καλά χρόνια μπροστά του. Και μη ξεχνάμε πως επέκτεινε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Scuderia Ferrari για τρία ακόμα χρόνια. Εύλογα λοιπόν, η αποχώρηση δεν είναι στα πλάνα του…

«Δεν έχω συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Η στιγμή που θα πάψω να απολαμβάνω την οδήγηση στη Formula 1, θα είναι η στιγμή που θα πάρω την απόφαση να αποχωρήσω», είπε ο Vettel μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα AS.

Advertisement
Advertisement

Είναι χαρακτηριστικό πως αν κάνουμε μία αντιπαραβολή στην καριέρα του Vettel και του ινδάλματός του, του σπουδαίου Michael Schumacher, ο 48χρονος σήμερα οδηγός που συνεχίζει να δίνει τον μεγάλο αγώνα ανάρρωσης από το ατύχημα κάνοντας σκι, βρέθηκε σε παρόμοια ηλικιακά περίοδο στο Μαρανέλο. Στα 30 του ακόμα δεν είχε πάρει τίτλο ως οδηγός της Ferrari αλλά τελικά, πρόλαβε να πάρει 5! Άρα, έχοντας αυτό κατά νου, μάλλον ο Vettel δεν θα εξετάσει σύντομα την ώρα του «αντίο».