Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χαρίστηκαν οι αγωνοδίκες στον Hamilton; (vid)

Ελλάδα 21:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χαρίστηκαν οι αγωνοδίκες στον Hamilton; (vid)

FORMULA 1

Χαρίστηκαν οι αγωνοδίκες στον Hamilton; (vid)

FORMULA 1

Με τον Lewis Hamilton να πανηγυρίζει την 67η Pole Position της καριέρας του, χιλιάδες συμπατριώτες του να παραληρούν στις κερκίδες και το αποτέλεσμα αυτό να του επιτρέπει να διεκδικήσει με τους καλύτερους όρους την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο Σίλβερστοουν, οι αγωνοδίκες θα έπρεπε να είχαν… κότσια για να τον τιμωρήσουν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ειδικά δεδομένης της μάχης που δίνει με τον Sebastian Vettel για τη διεκδίκηση του τίτλου. Αλλά όπως θεωρούμε πως χαρίστηκαν στον Γερμανό στο Μπακού, το ίδιο έκαναν χθες με τον οδηγό της Mercedes. Στο Q3 ο 32χρονος έκλεισε εμφανώς τον Romain Grosjean, πράγμα που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Γάλλου μέσω team radio.

Κι όταν αργότερα οι Dr Gerd Ennser, Nish Shetty και Danny Sullivan, αποφάσισαν πως «…μπορεί το μονοθέσιο που ακολουθούσε να επηρεάστηκε από την παρουσία του μονοθεσίου του Hamilton» αλλά χωρίς να καθυστερήσει εξαιτίας αυτού (;), ο οδηγός της Haas μίλησε με σκληρά λόγια.

Advertisement
Advertisement

«Ξαφνιάστηκα από την επιλογή λέξεων: ‘ο οδηγός που ακολουθούσε δεν κλείστηκε’. Αν το να χάνεις 0.35-0.4 σε μία στροφή δεν σημαίνει πως κάποιος σε έκλεισε’, τότε ξαφνιάζομαι. Παρότι οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι, αυτή η απόφαση αφήνει περιθώρια για ανάλογα συμβάντα στις κατατακτήριες. Ξέρω πως υπάρχει η μάχη για το πρωτάθλημα αλλά είμαστε σε θέση να μαχόμαστε στο Top10 και σήμερα με έκλεισαν. Πως να το θέσω; Ίσως αν ήταν ένας άλλος οδηγός στη θέση του, η απόφαση να ήταν διαφορετική. Ίσως την επόμενη φορά θα πρέπει η εμπρός αεροτομή μου να βρει στο διαχύτη του για να δείξω πως με έκλεισε», είπε ο Γάλλος.

Μετά τα παραπάνω, ο Hamilton διατήρησε την pole ενώ ο Grosjean θα εκκινήσει από τη δέκατη θέση του grid.

Δείτε τη φάση στο video που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

Advertisement