Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χαμόγελα λόγω αξιοπιστίας στη Ferrari

Ελλάδα 21:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χαμόγελα λόγω αξιοπιστίας στη Ferrari

FORMULA 1

Χαμόγελα λόγω αξιοπιστίας στη Ferrari

FORMULA 1

Με το δεξί φαίνεται πως έχει ξεκινήσει το 2018 για τη Scuderia Ferrari. Μπορεί ακόμα το νέο της μονοθέσιο να μην έχει πατήσει πίστα, να μην έχει καν αποκαλυφθεί, όμως ο πρώτος στόχος των Ιταλών, έχει επιτευχθεί!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αφορά στην αξιοπιστία της νέας υβριδικής μηχανής με την οποία θα εφοδιάζεται το νέο τέκνο του Μαρανέλο. Σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό Autosport που επικαλείται πηγές εντός της έδρας της ιταλικής ομάδας, έχουν ήδη πιάσει τους στόχους σε ότι αφορά στην αξιοπιστία.

Τομέας που ειδικά φέτος αναμένεται να είναι ακόμα πιο νευραλγικός, μιας και ο αριθμός υβριδικών μηχανών που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε οδηγός χωρίς να δεχθεί ποινή, μειώνεται από τις τέσσερις, στις τρεις!

Advertisement
Advertisement

Ειδικά για τη Ferrari, η αξιοπιστία αποτέλεσε Αχίλλειο Πτέρνα στην κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όταν και άνοιξε η διαφορά ανάμεσα στον μετέπειτα παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton και τον Sebastian Vettel.

Όλα αυτά ενώ η Scuderia υπενθυμίζουμε πως φέτος έχει νέο επικεφαλής στον τομέα της εξέλιξης της υβριδικής μηχανής, τον Corrado Iotti, που πήρε τη θέση του Lorenzo Sassi που σύντομα θα ανήκει στο δυναμικό της Mercedes.