Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αυτά Verstappen, δεν τα κάνουν στον Hamilton

Ελλάδα 13:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτά Verstappen, δεν τα κάνουν στον Hamilton

FORMULA 1

Αυτά Verstappen, δεν τα κάνουν στον Hamilton

FORMULA 1

Ο τίτλος θα μπορούσε να αποτελεί μία ελεύθερη μετάφραση της περιγραφής που έδωσε ο Lewis Hamilton για την παραλίγο σύγκρουση του με τον Max Verstappen στη στροφή 7 της πίστας της Κίνας, όπου έλαβε χώρα ο τρίτος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κοινώς, πως το σημείο στο οποίο ο 20χρονος προσπάθησε να κερδίσει μία θέση, ήταν ένα σημείο στο οποίο οδηγός του βεληνεκούς του οδηγού της Mercedes, δεν θα μπορούσε να δεχθεί προσπέρασμα.

«Στη στροφή 8 είναι πιο εφικτό να προσπεράσεις αλλά στην εξωτερική της στροφής 7, η γραμμή είναι ακάθαρτη. Είναι μία πολύ γρήγορη, παρατεταμένη στροφή. Δεν νομίζω πως κάποιος κορυφαίος οδηγός έχει δεχθεί ποτέ προσπέρασμα εκεί. Δεν τον είδα καν, εγώ μπήκα κανονικά στη στροφή. Όταν είδα το ριπλέι, δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να κάνει. Αλλά δεν είχα πρόβλημα. Και χαίρομαι για τον τρόπο που οδηγεί γιατί αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη χάσω πολλούς πόντους σήμερα», είπε ο Hamilton.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, μιλώντας στη μεικτή ζώνης της πίστας της Σαγκάης, αναφέρθηκε και στη σύγκρουση του οδηγού της Red Bull Racing με τη Ferrari του Sebastian Vettel, που μπορεί στο τέλος να τον ευνόησε αλλά παραλίγο να στοιχίσει και σε εκείνον.

«Ανησύχησα πως θα εμπλεκόμουν κι εγώ στο συμβάν, ειδικά καθώς προσπαθούσαν να αναστρέψουν. Προσέγγιζαν την κορυφή της στροφής και είδα αμφότερους γυρισμένους προς τα εμένα. Ευτυχώς τους πέρασα χωρίς προβλήματα», συνέχισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Advertisement